Business, business, business

Idag har vara hjarnor varit pa helspann hela dagen. Jag och Natacha hade ett viktigt business lunchmote pa Pinkberry och pratade om massa ideer som vi har. Vi har sa sjukt manga bra ideer som vi ska gora till verklighet och idag var det officiellt den forsta dan till var framgang. Vanta bara sa far ni se att vi inte bara har tuttar och loshar utan att vi faktiskt kan vara seriosa businesskvinnor ocksa.


Fula hundar

Harom dan nar jag gick i Runyon sjalv sa kom varldens fulaste hund och borjade ga jamte mig. Den var lite smatt rod/rosa och sag fladd ut, sen hade den 3 sma gra stran pa huvudet och var helt rynkig i ansiktet. Den sag helt dod ut, som en san hund man ser i zombie filmer. Den var riktigt obehaglig och jag fattar inte varfor man valjer att skaffa en san ful hund som man blir radd for bara av titta pa den. Men jag antar att det ar en smaksak...

Har kommer ett litet collage for att hylla alla fula hundar......

Nya Rebellious Couture grejer

Igar fick jag hem en stor lada med nya Rebellious Couture grejer som jag har bestallt. Det ar jattesnygga grejer.
Imon kommer en till lada med tshirtar och mer hoodies, wiipiii. Jag kommer lagga upp sakerna i shoppen sa fort som mojligt men tills dess far ni se ett litet smakprov pa vad som kommer komma.


Det ar inte feltryck, det ar min webcam som tar spegelvanda bilder :)




Följ min blogg med bloglovin

New Found Glory

Konserten var sjuuuukt bra. Har kommer lite bilder o videos.... enjoy!!!




Hayley fran Paramore star o gommer sig pa scenen nar hennes pojkvan Chad star o spelar. Och jag tog smygbilder, haha.





New Found Glory- All downhill from here



New Found Glory- Hit or miss

Heja Sverige

Kom precis hem efter en heldag i Santa Monica. Vi akte dit forst och kollade pa Sverige-Portugal matchen pa en pub som vi hade blivit bjudna till av nagra svenska vanner. Dar traffade vi Greger fran WESC (han som startade upp det) och varan kara van Mats.
Nar matchen var klar o det blev 0-0 sa drog vi till piren och lekte turister. Natacha och Dhani hade ett oavslutat uppdrag dar pa tivolit. Det var ett rep som man ska klattra pa o nar man kommer till toppen ska man trycka pa en knapp och da vinner man ett GIGANTISKT gosedjur. Men att ta sig upp pa det dar repet ar nast intill omojligt, ingen av oss klarade det. Jag provade inte ens for jag hade en kort kjol pa mig och det var massa barn dar men dom andra var inte ens i narheten av att klara det. Det kravs mycket ovning och special skills.
Efterat nar alla var lite smagriniga for att dom hade misslyckats sa drog vi hem.... och nu sitter jag och vantar pa att dra till en New Found Glory konsert.










Sahar ska man gora.... om det ar nan som ska till Santa Monica piren och forsoka sig pa det har sa studera filmen nedan NOGA sa kanske ni lyckas :)


Pool hang och flytt

Idag har det varit en ganska hektisk dag.
Dagen borjade valdigt lugnt med att jag gick upp till poolen runt halv 12 tiden. Da ringde Natacha och sa att hon o Dhani skulle komma snart oxa. Jag tankte att det skulle vara okej att ga upp en timme innan o sen va dar uppe me dom i en timme. Da skulle jag nog inte branna mig sa mycket. Men tiden gick och jag kande hur huden borjade saga ifran, precis nar jag tankte att jag kanske skulle ga upp sa ringde Natacha o var har utanfor sa jag gick ner o hamtade dom o sa hangde vi vid poolen i ungefar 2 timmar till. DAA kan jag saga att jag kande mig brand. Daniel kom upp en stund sen oxa.
Jag och Daniel skulle ha som projekt idag att tomma mitt storage space som jag hyr o flytta grejerna till en vans garage och Natacha och Dhani var sa snalla o erbjod sig att hjalpa oss att flytta grejerna. Sa vi akte o hyrde en uhaul, tomde mitt forrad, hamtade lite grejer hemma hos oss (en sang o sant) och sen korde upp det till Kristians hus. Efter det var klockan mycket sa vi skyndade oss for att lamna tillbaka uhaulen i tid och sen drog vi till Astro burger och at. Dom har btw dom godaste burgarna i hela los angeles (bade for kottatare och vegetarianer) dom har en hel vegetarisk meny... mmm mums. Det ligger pa Santa Monica blvd och Gardner. Sen avslutade vi dagen med en pinkberry. saaa gott.
Och for att aterkomma till min branda hud sa ar jag sa sjuuuuukt brand, det dummaste man kan gora ar att ligga i L.A sol utan solskyddsfaktor i mer an en timme. Varning!!! Gor det inte om du inte vill se ut som en turist, hahaha!!!!








Natacha visar sitt ratta jag....


Pierre Hardy

hehe, jag fortsatte bladdra i tidningen (Elle) och hittade nagra roliga skor fran Pierre Hardy.
Jag gillar dom med rott bast :) Jag alskar hoga plata skor sa det var darfor dom har skorna fangade mitt intresse.








Bilder fran www.pierrehardy.com

Keybag

Jag sag den har vaskan i nya numret av Elle (usa) och jag maste saga att den ar fruktansvart ful. Till o med jag som ar lite av en datanord skulle aldrig fa for mig att kopa en san... och priset gor det inte battre heller $168. Den finns i rott, rosa, svart o vitt. Den finns att kopa pa http://www.joaosabino.pt/


Skolan

Nu ska jag dra till skolan och lara mig lite html coding o sant, woohhooo.




Resultatet

Har kommer en bild pa hur mitt har blev. Ljuset ar lite konstigt men man ser lite iaf. Det ar inte sa jattestor skillnad for hon ville inte branna av mitt har genom att gora for manga slingor men jag tycker att det ar mycket battre an innan iaf.
Efter att Tracy (frisoren) hade akt sa drog jag o gjorde runyon, snabbare an jag nansin har gjort det och nar jag kom hem sa fick jag nan allergi chock och nos non-stop i sakert 20 min. Det har aldrig hant innan sa det var lite konstigt.
Nu ska jag ga o vaxa armarna och ta en dusch. Sen ska jag laga middag till mig o killen. Det blir soya-kyckling, klyftpotatis och vegan brunsas och sallad....mums..... Jag ar saaaa hungrig nu.


Hembesok av min frisor

Om en liten stund kommer min frisor hem till mig for o fixa mitt har. Jag haller ju pa att bli lite blondare igen sa jag behover hjalp nu for sista touchen sa jag ringde min frisor. Innan jobbade hon pa Juan Juan salon men hon slutade dar o gor bara house calls sa hon kommer hem till mig snart. Hon ar den basta sa att det ar rena ranet att ringa hem henne men det ar det vart :)
Bilder pa hur det blir kommer sen....

Fiskflytt

Idag har jag hjalpt Natacha att flytta hennes fisk och om en stund ska jag bort till henne o ta ett glas vin......vi ar ju grannar nu.. yaay :)


Flygkrasher

Jag laste precis dessa tva artiklar pa Aftonbladet.se
Vad ar det som hander ute i varlden? Varje vecka laser man om minst en flygkrash med x antal doda. Stora som sma plan, INGA plan ska val egentligen storta, eller? Ska man tanka varje gang man ska flyga nanstans att denna gangen kanske det ar mitt plan man far lasa om i tidningarna imon.
Det finns ingen sakerhet i att flyga och jag vet att det aldrig har gjort det men innan sa man val att det var storre risk att do i en bilolycka an en flygplans olycka. Nu kanns det som det ar tvartom.
Min mamma ska komma till mig snart och sjalvklart blir man valdigt orolig. Jag har aldrig varit flygradd eller orolig nar nan annan ska flyga men om man laser sana har saker i tidningen dagligen sa blir man valdigt stressad.
Ja, jag vet inte.... jag tanker iallafall inte langre "Det kommer aldrig handa mig"





Hela artiklarna finns att lasa pa aftonbladet.se

Harfix

Nar jag ar hemma o ar lite smatt uttrakad ibland sa brukar jag fixa haret. Sa idag tog jag min nya plattang och plattade klart haret fran igar och gjorde STORA vagiga lockar i halva harlangden, lite harspray pa det  och da blev det sa har...

ok sminket gjorde jag inget at, haha.

forts. pa otursdagen

sa vad hande igar da? Jo det borjade forst med att min platt tang gick sonder innan jag skulle ivag sa jag hann platta halva haret innan den gav upp. Och vad hittar man da pa med ett halv plattat har och halvt lockigt/ruffsigt? Jo man blir forst arg pa sin platttang, sen tar man i lite harmouse och satter upp det lite halvslarvigt. Sen ar man ready to go.
Sa jag akte o plockade upp Natacha, hon skulle aka och fixa grejer med sin nya lagenhet kl 5 och klockan var 4.30 sa vi gick o tog en pinkberry (VARNING! Valdigt beroendeframkallande). Sen akte vi till hennes nya stalle, som btw ar pa samma gata som mig, wiipppiii. Nar vi gick ur bilen sa var det nagra mexicanska byggkillar som borjade ropa o vissla och som vanligt sa reagerar man lite smatt otrevligt: ger dom en konstigt blick och fortsatter ga. Inget mer med det tankte vi. MEN sa var det inte denna gangen. Nar vi kom tillbaka till bilen efter att ha kollat lagenhet o sa sa ser jag ett STORT jack i taket pa min bil...blir man arg da eller.......fyyy faaan vilka javla idioter som gar o forstor andras bilar for att man blivit lite smadissad. Snacka om att inte kunna ta ett nej. Jag vet inte om det var mest synd om mig eller om dom som var sa javla tragiska att dom var tvungna att skara sonder mitt tak for att dom inte fick nan respons pa deras idiotiska rop o visslingar. Dom var sa klart inte kvar vid detta laget sa det fanns inget att gora forutom att aka darifran o vara skitforbannad. Detta forstorde hela min dag. Men i vilket fall som helst sa akte vi till Target sen, Natacha kopte lite grejer till sitt hem o jag kopte en ny plattang och isoleringtejp till taket for att det inte ska lacka in om det regnar. Nar vi kommer till kassan sa packar vi upp grejerna pa bandet och star dar o vantar pa var tur, da gar den dumma kassorskan darifran och stanger kassan utan att saga natt, sa vi star kvar en stund o vantar pa henne men hon kommer inte sa vi byter kassa (efter ca 10 min vantande). Tror ni inte att hon kommer tillbaka sa fort vi har bytt kassa? Vad ar det for fel pa folk? Vi har inte varit otrevliga mot nan. jaja sen drog vi o at sen lunch pa Toast med Louise, efter det hem till Natacha o sen pa bio pa the Grove. Filmen vi ville se var saklart utsald sa vi fick vanta ett tag pa en annan film, under tiden gar vi till Cheesecake factory for o kanske ata en cheesecake. Natacha ville att jag skulle va tjockis me henne sa hon kopte en cheesecake till mig for o sallskapa henne. Vi vantar, o vantar o vantar. 5 min kvar till filmen borjar. Var ar var cheesecake? Jo da har dom missat var order, hahha, forvanade vi blev eller? hmm nej.
Till slut far vi den, slanger ner den i en lada o tar med den till bion. Nar jag ska ta upp min mobil o stanga av ljudet ser jag att jag har typ 10 missade samtal fran Daniel och 2 sms. "Jag har blivit arresterad i Runyon" Va fan, ar det har nu da, sa efter ett antal forsok att na han sa lyckas jag till slut o han berattar att han o Sean har blivit arresterade for att ha gatt i Runyon nar grindarna har varit lasta. Man far egentligen inte va dar nar solen har gatt ner men dom brukar ga dar for dom tycker det ar skont att ga i morkret o nar ingen annan ar dar men inte fan trodde dom att dom skulle bli arresterade for det.
Dom blev slappta till slut men har rattegang i april.... sjukt land det har ar. Man far inte ens ga i en park utan att hamna i trubbel....
Ja sa jag vet inte om det har raknas som en otursdag eller inte men tur var det inte nanstans ialla fall....


*Snyft*

Jag, Natacha o Louise pa the Grove.

Varldens otursdag

Jag kom precis hem efter den varsta dagen pa detta aret. Dagen borjade bra: lugnt hemma, lite plugg o sa. Sen skulle jag hamta upp Natacha och folja med henne o kopa lite grejer pa Target o sen fixa me hennes nya lagenhet. Da borjade elandet.... aaaaarrrggggghhhh... berattar mer imon. Jag ar for trott o sur for att skriva om det nu....  god natt !!


Santa Monica igar

ok sa igar akte jag o Natacha till Santa Monica och shoppade lite. Eller Natacha shoppade och jag kollade mest. Jag har lart mig att halla i pengar lite battre nu for tiden men Natacha tankte vi satta in pa rehab, haha.
Roligast hade vi inne pa Kitson outlet butiken dar Natachas kompis Louise jobbade for dagen. Dar inne hade dom nagra sota, rosa kaniner som man kunde spela in sin egen rost pa. Och Natacha fick sa klart en snilleblixt: spela in trevliga barnforbjudna ord. Sa vi stog dar i butiken och spelade in saker som "fuck you" "suck my dick" och "motherfucker".... ganska omoget jag vet. Men sen da sa radade vi upp dom sa fint och gick en bit darifran och vantade pa att nagra stackars barn skulle ga o trycka pa dom dar sakerna..... efter ett litet tag kom det ett gang asiater som borjade leka med dom sota kaninerna och gissa om dom blev chockade nar dom fick hora vad dom gulliga kaninerna sa... och vi stog dar o skrattade sa tararna sprutade......
Efter det gick vi o at pa en riktig amerikansk diner och sen akte vi hem.....
Att ata pa en amerikansk diner efter att ha varit magsjuk var inte det basta jag gjort sa jag fick va hemma o ta det lugnt resten av kvallen....





Nu borjar jag skriva pa svenska

yaaay, jag har skaffat en oversattningsfunktion pa min sida.
Anledningen till att jag har skrivit pa engelska innan ar for att jag har slakt, vanner och fans som inte forstar svenska sa jag valde att skriva pa engelska for att alla ska forsta men nu hittade jag en oversattningsfunktion som jag satte in pa min sida sa nu kan vem som helst lasa min blogg aven dom som inte kan engelska, woohhooo.
Fan vad jag ar grym, haha....

Fast en grej jag markte ar att den oversatter lite roligt ibland, men det gor inget. Folk fattar nog anda....

Santa Monica

Yesterday was just a horrible day, I couldn't pretend anymore that I wasn't sick so I was just laying in bed all day. And I'm happy that I did because today I woke up and felt great. Soooo nooow I'm gonna go and pick up Natacha and go to Santa Monica and do what girls do....shop :)

Soundtrack of our lives

I just got home from the party. Daniel drove me home because I didn't feel so good.
The party was amazing though, I met a lot of nice people and the house was awesome. And then, Soundtrack of out lives performed out by the pool, they had just been playing at The Jay Leno show and then they played for us at The Swedish consulate house. They are really good. So I had a lot of fun till the sickness kicked in.... urgh... I hate to be sick......
Now I'm in bed and will pass out any second......






Me & Daniel, we both look kind of sick....


Soundtrack of our lives....

Swedish consulate party

I woke up this morning and felt kind of shitty but I hate to lay ni bed and feel sorry for myself so I pulled my self together and tried to do the best out of the day. And what is that if not going up to the pool, woohoo... So I layed out for a while, took a swin in the pool and then saw that I got burned so I had to go down and start to get ready for a party  tonight.
We gonna go to the Swedish consulate party in a house in Beverly Hills. I feel like shit but I'm just going to pretend that I'm fine.
So here I am getting ready..... more info comes later


Sick

aaarrrghhh, I think I'm sick......after my afternoon nap I woke up and felt sooo sick so all afternoon I've been feeling sorry for myself. I think I got what Daniel got.... or I don't know... it feels like I wanna throw up all the time. I couldn't eat before and I feel really week. So now I'm laying in bed (it's only 11 pm) and I need to sleep. I looked through my old pictures to get some positive energy before I go to bed and I found some funny pictures from the beach last year. I think I put them up here before but here they come again....



Fucking weirdos......


awww so beautiful. Petra to the left and me to the right.....


Work

I just got home from work at TNT Agency and I'm soooooo tired. I think I'm gonna take a nap and then maybe go out and hike in runyon.
Oh and I forgot to tell you that I didn't go out saturday night because I knew that I wouldn't get up for work on sunday. It was hard enough as it was so I'm glad I stayed home.... and I have a sick man at home so I wanted to stay home with him too :)

Here's one look from today..... I'm a superhero,, yay.... haha.......... I know I look kind of stupid.... (and tired)





Le Petit Four with Natacha

oh and also. I just got home from a lunch/dinner at Le Petit Four with Natacha Peyre. She is so sweet, we might go out tonight but I gotta get up early tomorrow for work so I'm not sure if I can make it tonight. I'll decide in a sec.....

X



Pics from Millencolin consert

So here are the pics I promised from the consert last night. I got at photopass so I could take some cool pics.
It was the first time I was shooting like that at a consert so I was kind of lost down there but I did a pretty good job I think.
After I was done shooting we went up to the VIP area and watched the show and it was really good. I haven't been listening to Millencolin so much before but they are a great band.
After the show Daniel wanted to say hi to the band, because he knows them so we went backstage and hung out for a bit.




















Millencolin live

Here's a video from last night....enjoy!!!


Millencolin concert

I just got home from a Millencolin consert here in L.A. I will tell you more tomorrow and put up some awesome pics. Good night....

FREE Clothes

Check this site out. (Only for swedish people)
You get free clothes at H&M, JC and Gina Tricot just by collecting points. You get your first giftcard after 400 pts and you collect points by inviting your friends and check out websites. Really easy, so become a member right now and start to earn your points. Click on the link below......


New design

ok, so I have been trying to redesign my blog tonight. I've never worked with coding before so I must say that it came out pretty good for being the first time. I'm gonna continue to work on it but I have to do some other stuff now...


My first cover ever, when I won Miss FHM 06 (Omslagsjakten) woohoo.
I look so young don't I?!

Kite surfing

Yesterday I was at Topanga beach and had my first Kite surfing lesson, haha. I decided that I want to learn to kite surf, it looks so cool when they are out there so that's my new mission.  I started out with a tiny kite just to feel the wind but it was reaaaaallly hard and tiriring so after a while I decided to just to watch and study accounting... but that didn't go so well either, I read the same page like 4 times without understanding what I read. I guess I was too distracted.......



















Article in the local newspaper

I forgot to show you guys the interview in the local newpaper I did a few months ago.
They did a full spread about me and my life. Not bad, huh?!





Studies

Today I've been studying aaaaalll day. I had to do my weekly accounting quiz and I haven't really been studying so much this week so I I had to do that today....
I think I did pretty good on the quiz, we'll see tomorrow :)




Looks fun huh?
Well, I can tell you that it's really interesting.

Past Zuma

My beach day was awesome. We went to a beach kind of far away, it was a bit past Zuma but it was really nice and very little people. I was there with an old friend from germany, Daniel Roesner and his friend Hannes and his girlfriend Tina.. really fun people. We were there til sunset and then we went to this Thai restaurant in Malibu and now I'm home again.
We are loosing an hour tonight so it's gonna be really hard for me to sleep at a decent time tonight.



My beach outfit





The beach.... here I come

I woke up at 1 pm today because I couldn't sleep and finally when I fell asleep my phone rings and it's Daniel....he called me by mistake. Arrrgghhh, then I it was hard to fall asleep again so that's why I woke up at 1 pm.
But the weather is awesome so I'm going to the beach now anyway....


The Beach

I'm going to the beach tomorrow, yaaay.
Maybe it's gonna rain, maybe not, but I'm going anyway. woohoo.



A day out with Kim

Today I saw my old friend Kim. We stayed together in Marina Del Rey when I first started school. I haven't seen her in about a year so it was great to see her and catch up. First we took a walk down to Hollywood blvd and just looked at all the wierdos down there. Then we went to the Groove and had lunch at The Cheesecake Factory, that place is so great. I love the dark bread you get before the meal. Sometimes you just wanna go there to eat the bread and maybe the cheesecakes. The best desert is the chocolate thing with raspberry sauce next to it, yum yum.
Anyway then we just went back home and talked for a while till she had to go home..... now I'm sitting here watching E! and trying to get tired.



My baby

This is my new baby, I love it :)


Runyon Canyon

I was supposed to go there today but I didn't have time so I took a picuture from our rooftop. Looks tough huh?



I'm an angel

Ok, so I just want to let everybody know that I'm gonna start to be more active on my blog. Right now I suck, I know.
There's stuff happening all the time and I never share that with you guys so from now on I'm gonna start to write and put up pictures regulary.
Till then, enjoy this wonderful collage I made.




By: Me

Blogg listad på Bloggtoppen.se
  • Follow Emilia Carpinisan
  • RSS 2.0