Linda Rosing

uuurgghhh,,, man vaknar upp pa morgonen och slar upp datorn, ska ga in pa bloggen "Linda Rosing...blablabla" gar in pa Aftonbladet "Linda Rosing...blablalba" oppnar upp mailen "Linda Rosing pa blblalba" uuuurghhh.
Jag brukar inte ha fordomar och ogilla manniskor men det finns en grans for allt och jag tycker att hon har passerat den for lange sen. Hennes patetiska tvshow har jag inte ens kollat pa men man kan inte undga att lasa att hon valde en stackars 19arig kille.... Jag undrar bara en sak, hur orkar hon med sig sjalv?
Och jag kan lova en sak, det har handlar absolut inte om avundsjuka for det finns inget att vara avunsjuk pa, jag skams.

Har kommer hennes underbara forsok till att bli popstjarna......


Kommentarer
Postat av: mini

jag skämdes när jag såg sista avsnittet, jag borrade ner ansiktet i en kudde för det var så patetisk pinsamt USCH! så du är inte ensam om att vara så trött så trött på den donnan.

2009-04-02 @ 09:21:03
URL: http://mamamini.blogg.se/
Postat av: jari huhtala

Linda fucking rosing hahaha vilket jävla skämt. som komikern magnus betner sa en gång "hur fan kan hon va känd för att va så snygg,när hon e så jävla ful" hahaha <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-Oc3pB5ww&hl=sv&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-Oc3pB5ww&hl=sv&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

funkade inte den inbädningen så här har du adressen till klippet. pB5ww" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=-Oc3pB5ww

pop prinsesssan linda fucking rosing vilket jävla skämt, hadde hellre sett dig göra en sån video, hadde slagit genom mycket bättre. för att du inte är en gammal padda som hon + känd genom o knulla live i big brother. + så har hon 2 barn vad jag hört. stackars ungar...att ha henne som morsa. herre gud om det där pop-skitet slår genom så kommer jag göra nåt hemskt.

Må bäst gumman o fortsätt o glänsa. jag är din hardcore-fan (dock ingen stalker) gillar bara dig som person, du är en tuff o grym tjej som förtjänar det bästa här i livet.

2009-04-03 @ 16:10:28
URL: http://har ingen blogg än =)
Postat av: jag igen

adressen för klippet kom inte med??? lägger ut den engång till pB5ww" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=-Oc3pB5ww

2009-04-03 @ 16:12:47
Postat av: http://www.youtube.com/watch?v=-Oc3_pB5w_w

nu måste den komma med nånstans. . aja må bäst gumman. puzz jari

2009-04-03 @ 16:14:13
URL: http://www.youtube.com/watch?v=-Oc3_pB5w_w

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
  • Follow Emilia Carpinisan
  • RSS 2.0