Jag är livrädd

Idag insåg jag att jag är livrädd för att flyga hem. Jag har aldrig varit flygrädd innan men efter det här årets flygkatastrofer så har jag fått en sjuk rädsla för att flyga. Jag kollade på min biljett ifall jag ska flyga med ett sånt plan som störtade i Atlanten men det var det inte. Egentligen spelar det ingen roll men det kändes lite tryggare. Att jag flyger ensam gör det hela lite jobbigare, då har man ingen man kan prata med som kan lugna ner en. Jag ska ta sömntabletter så fort jag sätter mig på min plats och somna innan vi lyfter. Sen hoppas jag att jag kan sova tills vi landar. Om ni har några tips på vad man ska göra för att inte vara så rädd så får ni gärna säga till... eftersom jag aldrig har varit flygrädd innan så är jag ny inom området.
Kommentarer
Postat av: Ina

Sömnpiller är nog lösningen eller lugnande.

2009-06-16 @ 10:05:40
URL: http://beautyofmind.blogg.se/
Postat av: Ina

Det är väl inte konstigt att du är livrädd! Det har varit konstigt många flygolyckor sista året och bara att flyga till och från London som jag gör är läskigt för mig! Varje gång planet kränger eller hamnar i en luftgrop så får jag hjärtat i halsgropen! Usch, jag förstår dig helt och hållet, och för en sådan resa som du ska göra hade jag varit ett nervvrak! Finns det såna piller så skaffa dem säger jag.

2009-06-16 @ 12:17:58
URL: http://beautyofmind.blogg.se/
Postat av: johanna

bra peppning Ina..

2009-06-16 @ 15:47:50
Postat av: Antonia

verkligen bra peppning Ina..Men sömnpiller lär vara en bra idé, du kanske borde se till att ha en mp3 eller något sånt nära till hands så du kan koppla bort lite, och kanske ha en bok som du vet att du kommer kunna fokusera helt och hållet på.

2009-06-16 @ 16:50:19
URL: http://avengedsevenfold.blogg.se/
Postat av: Kia

förstår om du har blivit flygrädd nu, tyvärr har jag inga tips om hur man ska göra/tänka för att inte vara rädd, eftersom jag inte är flygrädd.

2009-06-16 @ 18:41:44
URL: http://kia.blogg.se/
Postat av: Kia

förresten vilket land är du i nu? Eftersom det står 'jag är livrädd för att flyga hem' är du på semester någonstans? :)

2009-06-16 @ 18:43:29
URL: http://kia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
  • Follow Emilia Carpinisan
  • RSS 2.0