Salem Al Fakir

Ikväll har Jag, Daniel och Marcus varit och kollat på Salem Al Fakir. Det är någon music expo den här veckan och en massa svenska artister är här och uppträder. Daniel känner typ alla dom där så vi blev bjudna att se Salems show ikväll.
Han är faktiskt väldigt väldigt bra..... Det var en grym show...





Salem & Jag




Marcus Andersson

Dom här bilderna tog jag på Marcus igår.... fina eller hur?!







Tatueringar

Igår var vi alla spontana och bestämde oss för att tatuera oss. Den tatueraren som var med oss och åt frukost häromdagen var snäll och klämde in oss i sitt fullbokade schema. Han är en grym tatuerare från DC som tatuerar Benji och Joel Madden och nu fick vi äran att tatuera oss hon han:) Han heter Grant Cobb och gäst tatuerar på Spotlight Tattoo på Melrose ave.
Jag har länge velat tatuera in en älva på armen till minne av min mormor som gick bort i vintras. Hon tog hand om mig och Anca när vi var små och våra föräldrar var iväg och letade ett bättre liv för oss och sen vi flyttade från Rumänien så fick jag inte chansen att träffa henne så mycket. Nu när hon är borta så känner man en viss saknad för det är en person som alltid har funnits där så jag ville föreviga hennes minne genom denna tatueringen.

Daniel var den som gick först för att tatuera sig för han skulle göra hela ryggen, sen kom jag och marcus men det fanns bara tid för mig då så alla drog och så kom Natacha och höll mig sällskap istället. Det gjorde faktiskt inte alls ont och jag tycker att det blev super bra. Grant var grymt bra.....




Mensafton

Ikväll har jag och Natacha haft mensafton. Vi fick båda mens idag och det är hur sjukt som helst.
Hennes mens kom en vecka för sent och min en vecka för tidigt. Hur kommer det sig att tjejkompisar alltid har mens samtidigt?
Våran mens möttes halvvägs och den kom på exakt samma dag. Det är konstigt hur det funkar. Jag undrar verkligen vad det beror på så om någon har svaret på det så maila gärna mig.
Men iallafall tillbaka till vår mensafton, efter att ha varit och tatuerat mig, hehe så drog vi o köpte mat och massa godis och chips o grejer och åkte hem till mig och kollade på bilderna från igår. Den dagen man får mens får man gotta sig i allt och bara äta skit och det var ju tur att vi har det på samma dag nu så man inte behöver vara ensam med skuldkänslor efteråt.



Mer om detta kommer imon




Mer bilder från igår




Photoshoot med Natacha o Marcus

Som jag sa igår så fotade jag och Natacha med Marcus igår. Tidigt kl 9 kom makeup artisten och började med mig och sen fixade hon Natacha senare.
Vi åkte först ner till ett slumområde och fotade Rebellious Couture mot graffittväggar och annat coolt sen drog vi till Malibu och frös röven av oss på stranden men det blev grymmmmmma bilder.
Marcus är så duktig. Bilderna får ni se dom närmaste dagarna här.










Klättervägg

Här klättrar vi på väggen, Marcus och Daniel klarade det men inte vi andra. Natacha fick den lättaste biten och sen blev det gradvis svårare så tänk på det när ni ser att jag inte kommer lika långt som Nati, haha. Det var så jäkla läskigt där upp att man knappt vågade släppa taget....



Six Flags bilder och videos

Här är bilderna o videosarna från igår. Det kommer mer men det tar sån tid att fixa allt så jag lägger upp mer imon.
Jag har provat mina video redigeringsskills idag och jag måste säga att jag har mycket att lära. Den halvdåliga kvaliten är inte pga dålig kamera utan pga att jag valde väldigt liten storlek på filen och nu har jag lärt mig till nästa gång att ta större så det blir bra kvalitet. Den sista är iförsig bättre.

Annars så hade vi jättekul på Six Flags, det är helt galna rides där. Jag, Daniel och Marcus gjorde den sjukaste grejen där man hissas upp 60 m upp i luften hängandes i bara en lina och sen släpptes man rätt ner men typ huvudet före och sen flög man fram o tillbaka.... helt sjukt var det... Vi har en video från det men jag måste lista ut hur jag ska få in den på bloggen.

Idag så har jag och Natacha fotat.... bilder från det kommer imon. Jag är lite efter nu för jag har haft så mycket att göra men jag kommer ifatt imorgon....

























Six Flags, woohoo

Vi kom precis hem från Six Flags och jag är helt slut. Jag lägger upp bilder och videos imon för jag orkar inte nu men jag kan säga att jag har galna videos och bilder......

Frukost på MCafe

Jag kom precis hem från en mysig frukost på MCafe... vi var ett jätteskönt gäng som mötte upp för en lördags frukost, det var jag, Daniel, Pernilla, Kristian, Jyrki från 69 Eyes, Benji Madden från Good Charlotte och en av världens bästa tatuerare som jag inte minns namnet på...
Nu ska vi göra ett nytt försök att åka till Six Flags, samma gäng som igår:)

Jävla misär dag

Den här dagen har varit den värsta dagen på länge......... först när vi kom till Six Flags så var klockan 16.00 och det visade sig att det stängde kl 18.00 pga ett privat event. Det var några som hade hyrt hela stället och smarta som vi är så hade vi så klart inte kollat upp det. Sjukt störigt för jag hade verkligen laddat hela dagen och tänkt på  hur jag inte ska bli åksjuk. Jag hade iförsig redan blivit åksjuk på vägen dit men jag planerade att det skulle gå över fort så jag kunde åka alla galna rides. Men det gick ju åt helvete ändå. Så vi tänkte att vi kanske skulle åka imon men pga lite problem som har uppstått så kommer det antagligen inte bli av.
När vi var tillbaka i Hollywood lite halvbuttra så drog vi till Melrose och kollade lite affärer. Sen drog jag o Natacha o handlade och sen hem.
Vi hade planerat att bowla ikväll och gå ut och jag var superpepp och hade fått på mig bowlingskorna men då börjar problemen. Jag kan inte riktigt gå in på det men det var många människor som ville hänga tillsammans ikväll och några i dom här grupperna kommer inte så bra överrens och vägrar vistas i samma rum så det blev ett jäkla tjat. Hur skulle vi lösa problemet? Jag ville hänga med mina vänner och Daniel och marcus men Daniel ville hänga med mig och sina vänner och bla bla bla, det gick inte att lösa problemet på ett bra sätt så då fick jag en snilleblixt. Jag drar hem så får dom andra göra som dom vill. Jag orkar inte med drama och om det inte gick att lösa så sa jag fuck it!!!
Så nu sitter jag hemma i lugn och ro helt ensam och dom andra är ute och gör sin grej. Bättre kunde det inte bli!!!
Nu vill jag bara gå o lägga mig och vakna upp till en ny, glad, positiv dag utan problem och drama... wiiipppiii!

Och en annan sak, så fort det är molnigt och dåligt väder ute så blir jag som ett monster, humöret dyker rätt ner i skorna. Vilken tur att man inte bor i Sverige längre, då hade jag gått runt och varit en bitterfitta hela dagarna, hahaha.

Här kommer lite störda bilder från idag.


Daniel fick lite tillfälliga problem med bilen idag när vi kom tillbaka till Hollywood men det löste sig snabbt.


hahaha.... vad ska man säga....


Vi kom på att man borde göra en Halloween mask av den här minen...  ser helt cp ut!!!


Marcus kletar in sig i något brunt.

Nu ska vi till Six Flags...

wiiiipppppi.....
Nu ska jag, Daniel, Natacha, Dhani och Marcus till Six Flags......
Vi ska ta massa massa bilder o videos så får ni se sen :)


Vi

Marcus Andersson

Pillan och jag bilder

Efter skolan idag så åkte jag direkt och mötte upp söta Natacha på Pinkberry, Efter det mötte jag upp det andra gänget (Daniel, Kristian och Pillan) på MCafé och åt middag... och sen har jag bara varit hemma och jobbat....


 




Kolla tröjan!!!! Snygg huh???

Pillan och jag

Nu är Pillan hos mig,,, woohooo.
Jag hämtade henne igår i Manhattan Beach och nu ska hon vara hos mig i ett par dagar.
Vi låg upp halva natten och pratade om gamla minnen och annan skit, det var jätte roligt. Lite som när man hade övernattningsparty med sina vänner när man var barn,,, super mysigt!!
Nu ska jag till skolan och Pillan ska hänga runt i Hollywood.....


hahaha en gammal bild från Stureplan, hur fan kunde vi se ut såhär??  vi trodde att vi ägde världen, hahaha

Skolan hela dagen

Nu drar jag till skolan..... yaay... och efter skolan ska jag träffa Pernillla Lundeberg, har inte sett henne på jättelänge så det ska bli jättekul.



Jag och Pillan är Jessicas bitches i Moore för lääääänge sen.... (jag är till höger)

Möte och cheesecake

Idag har jag o Natacha varit på möte för vårat projekt. Det gick väldigt bra men vi går sakta framåt. Vi vill inte vara för pushiga och desperata. Efteråt drog vi o hämtade upp Dhani och åkte till cheesecake factory och åt middag. Sen kom Daniel och Kristian och joinade oss och efter det drog vi hem till oss och kollade på the House Bunny på OnDemand och mitt i filmen slutar demand helvetet att fungera så vi fick inte se klart den :(









Jobbkväll med Natacha

Idag har varit en dag med massa jobb, plugg och andra viktiga saker.
Mamma o Elena åkte hem idag så jag har försökt ta igen allt jag har missat nu när dom har varit här.
När jag var trött på att sitta inne medans solen stekte utanför så ringde jag Nati och kollade vad hon gjorde och vi bestämde för att ta en promenad till Pinkberry. Det var sjukt varmt ute och vi satt utanför Pinkberry och svettades i en timme, det var ganska trevligt. Vi båda beklagade oss över hur mycket vi svettades på dom genomskillniga plaststolarna och efter att ha spånat vidare på det så undrade vi hur det såg ut underifrån där vi satt...båda hade kjolar på sig och satt direkt på rumpan på dom stolarna..... då fick vi en strålande ide...att ta kort underifrån, hahahah. Jag kan säga att det var det hemskaste jag sett, det såg så groteskt ut att det borde vara olagligt att ha en sån bild i sin kamera. Det finns ingen chans att den kommer läggas upp här så hoppas inte på det....

Sen på kvällen så drog vi till sushi mac och åt sushi, eller jag åt och natacha kollade mest på. Sen drog vi hem till mig och jobbade vidare på vårt projekt. Ikväll blev vi nästan klara. Vi hade E! Channel på samtidigt så vi jobbade bara i reklamerna, haha.


Miki Black och Jag förra året

Sushi

Nu ska jag ut o äta sushi me Natacha....mumsi mumsi.... Jag äter bara veggie sushi men det är sååå gott!


Söndagsmarknad

Igår vad sista dagen med min mamma o moster. Jag hade lovat att ta dom till söndagsmarknaden på Fairfax o Melrose innan dom åkte hem så vi drog direkt dit på morgonen, eller jag vet inte om 13.00 är morgon men för mig var det de. Jag köpte en fin hårbands aktig grej som jag blev pålurad. Sen kollade vi bara runt lite på all skit som finns, har man tid att hänga där ett tag så kan man säkert göra massa fynd men vi hade inte tid och det var så sjuuuuukt varmt så vi tog en snabb runda bara. Precis innan vi skulle dra så sprang vi på Natacha o Dhani, dom firade sin 2 års dag, såååå gulligt!  Jag vet inte ens vilken dag som är min o Daniels. Vi träffades först den 13e october 2006 men det har varit lite fram o tillbaka sen dess så jag tror inte att vi har nån speciell dag som vi firar. Jag ska nog sätta upp en dag så vi oxå kan fira lite :)






awwww, så sött!

Iallafall efter marknaden så drog vi till Manhattan beach till min kusin på middag. Det var jättetrevligt. Sen drog vi hem o tog med Daniel ut på middag (middag igen) haha. Vilken tjockis man är som bara äter hela tiden.....


Laguna Beach

Som jag sa tidigare så har jag varit i Laguna Beach idag och haft tuttarna ute på vift. Jag måste säga att jag var sjukt obekväm att ha sån urringning och försökte dölja hela tiden med min tröja som man faktiskt ser på första bilden nedan. Det där med sjuuuk urringning är inte min grej längre, jag känner mig helt enkelt inte bekväm.

Förutom problemen med brösten så var Laguna helt underbart, jääätte mysig stad. Väldigt turistigt och lite långt bort men väldigt härlig. Stranden var full med människor idag och det var jättekul att bara kolla på folk. Det jag inte gillade med Laguna var att det är vääääldigt ytligt och alla är väldigt utseendefixerade. Alla äldre tanter hade silikontuttar och alla yngre trodde att dom är bättre än alla andra. Det var mer så där än nån annan stans jag kan komma på här i L.A. Det sprang förbi 2 tanter när vi gick runt där, dom var ute och tränade och var super stylade med läppstift och fixat hår. Det är lite att ta i faktiskt, när man ska träna så ska man träna och svettas, inte mysjogga o vara rädd för att förstöra makeupen.
I vilket fall som helst så hade vi iiaf jättekul där och hade det legat närmare mig så hade jag åkte dit varje dag :) Bara för att det är så fint inte för folkets skull.






En skön lirare som satt på en bänk och matade fåglarna och hade munskydd för att inte bli sjuk.




Bröst, bröst, bröst

Idag ska jag och brösten till Laguna Beach.... woohooo.....
jag har inte haft urringat på länge så vi får se hur jag klarar det :)
Shit vad dom ser stora ut på bilden.... hehe..... dom är lite mindre i verkligheten, det är skuggorna som gör det, hahah.
Och usch vilka hemska bikinimärken jag har....... jaja så kan det va.....

The Getty, Santa Monica och Venice

Nu har jag precis kommit hem från Natacha där vi har jobbat för fullt på vårat projekt. Det går framåt och jag måste säga att jag är väldigt stolt över oss att vi är så duktiga och får så mycket gjort mellan kl. 23 och 2 en fredagnatt. Det kommer bli stor succe när vi är klara iallafall.

Annars så har jag varit ivag hela dan idag igen. Jag började dagen med att köpa mig 2 st väskor. Super fina tycker jag :)



Sen drog vi till Getty Museumet för mamma o elena ville gärna se det.
Det var ganska kul att titta på vissa saker men jag blev snabbt uttråkad





Den här fina bilden tog jag idag, fastän jag är livrädd för getingar.


Efter museet så drog vi till min favorit restaurang som heter Real Food Daily, det finns en i Hollywood och en i Santa Monica och vi drog till den i Santa Monica. All mat på menyn är vegan och organiskt och jätte god, jag köper alltid bara en förrätt för det är min favorit mat i hela världen och idag blev jag extra lycklig för dom hade Happy Hour mellan 4pm och 6pm och då var alla förrätter och alkoholdryck 50% rabatt, hur bra som helst. Nu när jag vet det så ska jag planer mina måltider där oftare och vid rätt tider, hehe.
Efter maten körde vi till Venice så jag kunde visa dom kanalerna och strandwalken där och sen drog vi hem. Direkt när jag kom hem drog jag till Natacha och först nu fick jag chans att skriva. Kl är 3 på morgonen och jag vet att jag kommer behöva gå upp runt 8, det dödar mig redan men det är nog bäst att jag lägger mig nu.

Universal Studios bilder och videos

Nu får jag äntligen upp bilder och videos från Universal Studios, jag tror det räcker att bara lägga upp detta utan text för det är svårt att beskriva universal med ord. Man måste ha varit där för att förstå.





Bates Hotel from Psycho. Det är en riktig människa som går där.


Scenen där Världarnas krig spelades in


Waterworld showen med skådespelare från CSI, Twilight, Heroes m.m



Eldshow på Universal

Vegas bilder och video

Så nu kommer lite kort vad vi gjorde i Vegas o lite bilder.
Vi började resan med att fylla upp luft i däcken då jag hade blivit tillsagd att göra det annars skulle vi få punka. Jag har sjävklart aldrig gjort detta innan så efter ett par misslyckade försök så gick jag in o frågade en stackars kille om hjälp. Jag kom därfirån med luft i däcken o 2 dollar mindre i plånboken, man måste vara snäll o ge dricks :)




Sen var vi iväg och jag körde o körde o kördeo och det kändes som vi aldrig skulle komma fram. Vägen är jättefin dit men när man har åkt där ett tiotal gånger så är den inte lika fin..... det är nästan bara öken och man bara kör o kör o kör.....
När vi tog kissepaus så passade jag på att ta denna bilden...



Sen stannade vi vid en outlet på vägen till Vegas oxå, det är ett råd till alla som ska köra bil till Las Vegas, åk i god tid så du kan stanna på outletsen!!  Det finns mer än en.....

När vi kom fram checkade vi in på Treasure Island och det var jättefint. På kvällen drog vi ut på upptäcksfärd, jag har varit i Vegas så många gånger så jag har sett en hel del och visste lite vad som var bra att visa för mamma o Elena. Först gick vi till Venezian så dom kunde se gondolerna och St. Marks Square, sen gick vi till Bellagio och kollade på blomstergården. Sen drog vi tillbaka till Venezian och åt och sen var det casinot som gällde. Elena var trött och gick till rummet medans jag o mamma stannade i Casinot och förlorade lite pengar..... det är något man måste göra varje gång man är i Vegas och det är en grej mamma kan sätta på meritlistan: att hon har förlorat pengar i Vegas. haha.


Dan efter hängde vi kvar i Vegas hela dan och kollade runt, bla på vattenshowen på Bellagio, Hotel Paris, Planet Hollywood, Ballys och massa annat
 

Vi åt på ett mysigt litet fik som var inne på Paris men utomhus, inomhus. haha
Kolla bilden nedan sa ser ni en uteservering men allt är inomhus, taket är målat.



Paris




Treasure Island



Venezian



Jag o mamma

När vi var klara i Vegas så drog vi till Red Rock Canyon för o kolla lite där. Det är ett väldigt känt ställe och värt att se.


Rebellious Couture in Red Rock Canyon

Jag har kommit lite efter med bloggandet efter vegas resan så jag lägger upp dagens bilder från Universal imon och då kommer jag ta ifatt lite....
Jag har haft så sjukt dåligt med tid dom här dagarna....

The Grove och Rodeo bilder

Här kommer bilder från dagen på The Grove.......


Bara jag på The Grove


Cheeeeeeesecake....mums!!!


På Rodeo Dr.


Universal Studios

Nu drar vi till Universal Studios och sen när jag kommer hem ikväll så kommer jag lägga upp massa bilder från Vegas,från idag och annat.....



Hemma igen

Jag kom precis innanför dörren och är helt slut som vanligt. Jag har kört bil i 5 timmar nu så jag kommer gå o lägga mig nu men imon kommer jag skriva och lägga upp bilder.

Natti natti....

Las Vegas here I come

Om en liten stund åker jag till Vegas, yaaaay:)

Här ska vi bo..... jag har inte bott där innan så det ska bli kul att prova på nått nytt....

Äventyr

Jag har varit ute på äventyr idag igen... jag har gjort följande saker:
-Postat paket på posten
-Sett paparazzis på the Grove
-Kollat på Kamasutra produkter på Farmers Market på the Grove
-Köp en Crystal Deodorant
-Ätit Cheesecake på Cheesecake Factory (Chocolate Raspberry Truffle med extra raspberry truffel på sidan)
-Varit på Rodeo Drive och blivit fotad av en gammal gubbe
-Fotat mig själv i en spegel på Rodeo drive
-Kollat på hotellet där Pretty Women spelades in
-Provat 8 Bh-ar på Target
-Köpt 1 BH på Target
-Ätit Marabou choklad
-Tvättat håret och använt mirakel behandlingen som verkar fungera
-Packat till Las Vegas,,,,,, woooohooooo

Jag har tagit massa bilder idag men jag orkar verkligen inte lägga upp dom nu. Jag gör det så fort jag kan.
Imon åker vi till Vegas.......




god moooorgon

Nu ska jag ut och göra stan osäker.... wooohoooo

Marc Jacobs påse

Härom dagen när jag o Natacha var på Marc Jacobs så fick Natacha den gulligaste påsen, den var super duper liten och jättesöt:)


Hollywood hela dagen

Idag har vi tillbringat hela dagen i Hollywood. Vi gick till Hollywood blvd så jag kunde visa dom Walk of Fame och Chinese Theatre och all det där. Det var sjukt mycket folk och jag hatar alla dom där äckliga figurerna där men annars hade vi jättetrevligt. Vi fastnade inne på Sephora i över en timme, det är himmelriket för tjejer, haha... jag köpte bara en ögonskugga dock. Sen åkte vi till en Thai Vegetarisk restaurang på Melrose som heter Bulan och har fantastisk mat med alla soya produkter du kan tänka dig, allt från soya kyckling till soya räkor till soya anka.... det är lätt att vara vegetarian i denna staden. Efter maten tog vi en biltur till Beverly Hills och Rodeo dr.
Nu är jag hemma och tröttare än någonsin. Daniel frågade om jag ville följa med på bio men det går inte, jag skulle somna där inne. Och det har faktiskt hänt mig ett par gånger, den värsta gången jag somnade var till Hulken, hur kan man somna till Hulken?
Nää nu är det snart läggdags för mig.... nite nite!!!


Mamma, Elena & jag


Rebellious Couture


Jag och min baby



Santa Barbara update

Puh,..... nu ligger jag äntligen i sängen och bara längtar tills jag får stänga ögonen. Jag är heeeeelt slut.
Jag är inte byggd för att gå upp tidigare än 10 tre dagar i rad, det går verkligen inte.
Idag har vi iallafall varit i Santa Barbara hela dan.


Vi åkte dit runt 11 tiden och tog PCH (Pacific coast highway) hela vägen dit. Det är verkligen en sevärdhet att åka där så att det tar lite extra tid var det verkligen värt. På vägen såg vi allt från stooooooora jordgubbsfällt till California Air National Guard. Det var väldigt fint.
När vi kom dit så parkerade vi vid stranden och gick runt vid piren där man kunde ta båtturer o kolla på valar och delfiner. Och vi såg ett sjölejon som lekte i vattnet, vi såg pirater och roliga uteliggare. Kolla skylten på bilden, skönt att han är ärlig.








Turister

Och efter det så gick vi till Downtown Santa Barbara och åt på en jättegod Italiensk restaurang som var rankad topp 1000 i hela landet. Jag har letat efter vegetarisk calzone länge och när jag såg att det fanns det på menyn så kan jag lova att det var en mage som jublade av glädje:) Sen gick vi och gick och gick och tog en starbucks och gick och gick och gick. Till slut orkade vi inte mer så vi gav upp och min moster hade kollat upp att det fanns ett stort träd där i Santa Barbara som det sägs att 10 000 personer kan stå under, och vi bestämde oss för att leta upp det. Det heter förresten Moreton Bay Fig Tree. Vi hittade det och stannade och tog lite bilder. Det trädet var väldigt gigantiskt och jag skulle faktiskt kunna tro på att det kan stå 10 000 pers under det, vi borde prova o se nångång. Maila mig om ni vill vara med o försöka. Om ungefär 50 år kanske jag har fått ihop 10 000 pers men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, haha.


Jag under trädet, då ser ni hur stort det är.


När vi kom hem så var Daniel och hans kusin Fredrik här och eftersom jag inte hade sett Daniel på hela dan så kunde jag inte låta bli att klättra på han....DET är kärlek :)




För övrigt så måste jag säga att jag rekommenderar starkt att åka till Santa Barbara om man är i Californien. Det är en jättemysig liten stad och väldigt mycket att se och det tar bara 2 timmar att åka dit (PCH 2 timmar, 101 freeway 1.5 timmar)


Santa Barbara

Nu åker jag till Santa Barbara... jag ska ta massa bilder och uppdatera er sen.

borsta, borsta tääääänderna...........

Är jag efterbliven?

Är jag det enda puckot på jorden som inte vet hur man kan länka till nån annan sida från bloggen utan att länken blir svart?
Varför blir det så? Nån som kan hjälpa mig? Maila mig på [email protected]
Jag kan lite kodning och sånt men jag kan inte hitta boven i dramat.
Kolla här hur det blir >>>>>>www.emiliacarpinisan.com<<<<<<<
Jag blir tokig!!!

Downtown & Citadel outlets

Idag har vi varit ute och sprungit i affärer igen... kul kul :) Vi åkte först ner till Downtown för jag ville visa mamma o Elena dom värsta sidorna av L.A och downtown är inte så glamouröst.



Dom höll på att bli galna där nere av allt folk och skitgrejer så vi åkte vidare till Citadel outlets.
Det är en superbra outlet som ligger bara en liten stund från Hollywood och dom har en massa bra affärer som Guess, Marciano, Papaya och en massa annat. Jag försökte hålla mig borta från affärerna denna gången för jag blir galen av alla fina saker som finns så jag kollade mest på vad dom andra tittade på.
Men jag köpte mig ändå en klänning som var för gullig för att lämna ensam i affären. Den ropade på mig så jag var tvungen att köpa den :)


Nu är jag helt slut och ska gå o lägga mig.... god natt alla!

Smink tips #1- Preparation

Det första du ska göra innan du börjar lägga på smink är att preparera huden.
1. Smörj in ansiktet med en bra hud lotion som passar din hud, ibland tar det tid och många försök innan man hittar den rätta krämen men ge inte upp för det finns något för alla.
2. Lägg på en ögonkräm runt ögonen.
3. Lägg på läppsyl på läpparna. Min favorit är carmex.


Dessa 3 stegen är väldigt viktiga och man ska alltid preparera huden. Har man torr hud så kommer huden suga upp dina produkter (foundation, ögonsmink m.m) om den inte har fått någon fukt sedan tidigare och du kommer uppleva att ditt smink försvinner. Har man preparerat huden innan så kommer ditt smink sitta mycket bättre under dagen och se mycket bättre ut.





Shopping, stora tuttar och peruker

Idag har jag hängt i Santa Monica hela dan med min mamma o moster.
Vi åt en god lunch på Le Pain Quotidien som är en fransk inspirerad restaurang/cafe/lunchställe och ligger på Santa Monica blvd och 3rd st. Dom serverar mest smörgås liknande rätter, sallader och frukost grejer men allt är organisk och super gott. Dessutom står det brevid varje rätt på menyn hur många kalorier den innehåller, smart för dom som håller koll på det där.
Och sen så är det väldigt vegetarian vänligt, vilket både jag, mamma och min moster är:) Yaaay rädda världen, haha.
Ok iallafall, sen så fick vi igång shopping humöret och gick in på Forever 21. På 3rd st i Santa Monica har dom en av dom större butikerna och den är 3 våningar och massa massa fina kläder överallt. Jag lyckades hitta en del fina saker efter alla problem jag har med mina bröst, mycket kläder är helt enkelt inte gjorda för stora bröst och jag har alltid problem med att hitta bra storlekar. Egentligen så skulle jag ha XS-S men mina jättetuttar tilllåter inte det så jag får kolla på S och M och då blir det oftast för stort på resten av kroppen men det är sånt man får dras med. Jag ska göra ändringar i sommar på det men tills dess för jag stå ut. Efter att ha shoppat en stund så introducerade jag mamma o Elena (min moster) för PINKBERRY!! Woohoo, dagens höjdpunkt, haha....  och självklart tyckte dom om det.... vem gör inte liksom?
När vi var klara i Santa Monica åkte vi tillbaka in till Hollywood och stannade förbi på en Beauty Supply store och provade peruker och kollade på konstiga saker. Jag köpte en hårinpackning som ska göra mirakel, jag ska prova den först och sen kan jag berätta om den, om den faktiskt funkar, annars gör jag bara bort mig :)


Allt nedan är från Forever 21




Diadem från Aldo




Jag o Mamma och vår vän pinkberry :)

Make-up

I 2.5 års tid har jag jobbat som modell på en makeup skola här i Los Angeles och man skulle kunna säga att jag har gått den där makeup utbildningen flera gånger om. Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite tips och annat om makeup här framöver då jag faktiskt kan en hel del. Jag själv gillar inte att sminka mig så mycket då jag tycker att jag ser ut som en transvestit men jag tycker att det är fint på andra så jag vill dela med mig av mina kunskaper för att skapa en vackrare värld :)
Första tipset kommer imorgon.


Från mitt första makeup jobb

Vains of Jenna i Rebellious Couture

Här är JP White från Vains of Jenna i Rebellious Couture....



Om ni har något från Rebellious Couture, ta gärna kort och skicka till mig: [email protected]



Städa, tvätta och hemsida

Idag har jag gjort en hemsida, städat och tvättat. Imon kommer min mamma och då vill man såklart att det ska vara fint så jag har kämpat och slitit hela dan.




När jag var klar med allt så drog jag till Nati o Dhani och kollade på snygga tjejer på Youtube.
Nu är jag hemma och ska zzzzzzoooova.



Jenny Matsson

Gulliga Jenny Matsson skrev detta i sin blogg om mig och jag har två kommentarer:
1. Vilken tur att människor förändras...

2. Vad gullig Jenny är :)






Hon ställde upp på en plåtning för Rebellious Couture förra året och bilderna blev grymma.





Länk till originalinlägget
http://rockii.blogg.se/2009/march/utkast-vackra-emilia.html#comment

Shopping

Igår när jag kom hem var jag alldeles för trött för att blogga så jag skriver nu istället.
Dagen började med en runda i Runyon med Natacha och Safin. sen drog vi till Hollywood blvd och kollade på underkläder o bikinis i alla dom där strippbutikerna som ligger där. Man kan faktiskt hitta väldigt fina saker, men det finns så mycket att titta på så man blir helt galen efter ett tag.
Många av dessa butiker syr upp sina egna grejer och om man vill kan man få en custommade bikini uppsydd för bara $40, antingen kan du använda dig av deras tyger eller komma dit med eget tyg, Det är sjukt bra.


Efter shoppingen på Hollywood blvd så drog vi till TOI och käkade och efter det till Marc Jacobs butiken på Melrose och sen till Beverly Center. Natacha har ju sina shopping problem så hon kunde bara inte sluta shoppa förrän affärerna stängde. Så när Beverly Center stängde kl 21 så åkte vi och tog en Pinkberry och sen hem.
Det är sjukt vad trött man blir av att gå i affärer en hel dag för när jag kom hem var jag helt förstörd och orkade inte ta ett steg till.


Kolla tuttarna på dom här skyldockorna, syns lite dåligt men man ser lite. haha


Skooooor

Skor kan man aldrig få nog av och nu nar det är sommar så måste man förnya skogarderoben, så idag beställde jag dessa 2 par.... jag ÄLSKAR platåskor...





10 sämsta klagomålen från missnöjda resenärer


Jag hittade precis denna artikeln på Aftonbladet, hahaha. Seriöst, vad är det för dumma människor som klagar på dessa konstiga saker. Man kan ju inte annat än skratta. Ibland undrar man vad det är för fel på folk och vilken planet dom lever på.



10 sämsta klagomålen från missnöjda resenärer

1. ”Stranden var för sandig.”

 

2. ”Sola topless på stranden borde förbjudas. Vår semester blev förstörd eftersom min man tillbringade hela dagarna med att glo på andra kvinnor.”

 

3. ”Vi köpte Ray Ban-solglasögon för fem euro av en gatuförsäljare, men de visade sig vara oäkta.”

 

4. ”Ingen hade sagt att det finns fiskar i havet. Barnen blev förbluffade.”

 

5. ”Min pojkvän och jag bokade ett rum med två sängar men blev placerade i ett rum med dubbelsäng. Vi håller nu er ansvariga för att jag är gravid. Detta hade aldrig hänt om vi fått det rum vi bokat.”

 

6. ”Jag jämförde storleken på vår enrumslägenhet med våra vänners trerumslägenhet och fann att vår var märkbart mindre.”

 

7. ”Sanden på broschyrbilderna var inte alls som i verkligheten. I er broschyr är sanden gul, men den var i själva verket vit.”

 

8. ”Vi var tvungna att köa utomhus utan luftkonditionering.”

 

9. ”De lokala butiksägarna är lata som håller stängt på eftermiddagen. Jag behöver ofta köpa saker under siestan – den borde förbjudas.”

 

10. ”Det tog oss nio timmar att flyga hem från Jamaica till England men för amerikanarna tog det bara fyra.”

 

Länk till artikeln

http://www.destination.se/article4771502.ab


Runyon Canyon

Aaah, kom precis hem från en runda i Runyon. Jag är som en raket där uppe, jag går om ALLA, hhihih.
Det hände 2 saker som är värda att nämna:
1. Det var blodspår hela vägen från toppen ända ner. Jag tror att något av följande kan ha hänt: någon fick näsblod för att han/hon kollade på nån annans kille/tjej, någon blev biten av en orm, en hund blev biten av en annan hund, en tjej fick mens eller en kille som försökte imponera med sina muskler sprang in i ett träd. Jag vet inte, det är mina gissningar.

2. Jag såg en rosa helikopter, aaas cool :)

BONUS!!!
Jag börjar komma i form, wooohoo.

Social Fobi

Igår såg jag en film där en av karaktärerna i filmen hade agorafobi (torgskräck). Jag tycker det är väldigt intressant med psykologi och mänskligt beteende så jag kollade upp det efter filmen och länkade mig fram till social fobi. Där började jag känna igen mig på vissa saker. För ungefär 2 år sen så började jag bli lite smått socialt handikappad. Det var när jag kom hem från Los Angeles första gången och jag blev deprimerad över att vara hemma i Sverige som jag började stänga in mig och tyckte att det var jobbigt att gå ut. Jag unvek att gå ut när jag visste att det skulle vara mycket folk ute, tex åka tbana när folk slutade jobbet eller gå till affären på eftermiddan när alla går och handlar. Och ju mer man unviker sociala platser desto jobbigare blir det att gå ut bland folk. Jag hamnade mer och mer in i denna onda cirkeln och märkte hur jag förändrades som person. Innan var jag alltid öppen för att träffa nya människor och fick panik av att sitta inne men en liten grej kan förändra det över natten. Varje gång man går ut så planerar man hur man ska hantera situationen, vad ska man göra för att unvika att dra till sig uppmärksamhet, vilken tid är bäst att gå ut? Jag vet att det säger emot sig själv lite att vika ut sig i tidningar, ha stora bröst och klä sig utmanade men som det står i wikipedias definition av social fobi så är det en fas i livet och jag hade det efter mina utvik. Samtidigt som jag hade en viss grad av social fobi så sprang jag ute med Tila Tequila, gick modevisningar på Playboy mansion i underkläder och spelade strippa i en musikvideo där jag behövde strippa för en kille medans min kille plus 50 andra personer tittade på. Är det inte extremt åt ena hållet så är det extremt åt andra hållet. Vad beror det på? Har man lite av en split personality då? Den här fasen i livet jobbade jag med själv och gör det fortfarande till en viss del och jag har tagit mig ur det väldigt bra. Det dummaste man kan göra i såna här situationer är att stänga in sig själv och unvika situationen man är rädd för som jag gjorde. Man får ta o facea sina problem så fort dom börjar uppstå annars blir det bara värre. Men om man en gång har haft såna problem så låter man inte sig själv att hamna där igen.

Wikipedias definition av Social fobi:

Social fobi är en psykisk störning som karakteriseras av rädsla för sociala situationer. Diagnosen kategoriseras som ett ångestsyndrom eller en neuros. En person med social fobi försöker ofta undvika sociala situationer på alla möjliga vis. Man ska inte förväxla social fobi med vanlig blyghet; social fobi är ett verkligt handikapp som förhindrar den drabbade att leva ett normalt liv.

Det kan vara mycket besvärligt att ha ett fungerade liv när man har social fobi; vardagliga saker som att jobba, gå i skolan, åka buss och handla är ofta väldigt jobbiga. Situationer där uppmärksamheten riktas mot personen kan vara speciellt jobbiga, som till exempel att redovisa eller hålla tal inför en grupp människor. Därför börjar dessa personer ofta att isolera sig mer och mer. Detta skapar en ond cirkel då den sociala fobin ofta blir värre och värre på grund av att de inte träffar några människor och rädslan för sociala situationer växer.

Social fobi är en av de vanligaste psykiska störningarna. En amerikansk undersökning från 1994 visade att 13,3% av befolkningen någon gång under sitt liv uppfyller kriterierna  för social fobi (ett mått som kallas livstidsprevalens), och studier pekar på att problemet är växande.. Ofta vet omgivningen inte om att en person lider av social fobi, eftersom personen lärt sig dölja det.

Det finns flera sätt att behandla social fobi. Det går att själv på egen hand träna bort den genom att utsätta sig för sociala situationer. Det går att få hjälp genom terapi, till exempel genom kognitiv beteendeterapi.

 


Tila Tequila- Stripper friends

Ed Hardy fashion show på Playboy Mansion

Rodeo Drive

Jag har precis kommit från att har varit på Rodeo Drive och fönstershoppat med Daniel och Toby Morse från H2O.
Jag kände mig som Pretty Women utan kredit kort. Det fanns så mycket fina saker men det var bara titta men inte röra.
När jag har tjänat min första miljon så kommer jag dra dit och shoppa loss som om det inte fanns en morgon dag.


Daniel och Toby på Rodeo Drive


Jag och Toby

Daniel gör en god gärning och hjälper dom gamla... sööta.




Jag hittade denna youtube videon med H2O där Daniel spelar gitarr (den blonda) och Toby är den som sjunger.



H2O- One life one chance

Poolen

Vaknade precis till en skön fin sommardag så jag tänkte dra upp till poolen och jobba lite på brännan.
Skriver mer sen.
Pusselipusspuss
 

Prop 8 protest med Tila Tequila

Jag hittade dom här gamla bilderna på mig och Tila Tequila när vi protesterade mot Prop 8 (som handlar om gaymarriage) förra året.
hahaha... vad ska man göra? Jag supportar gaymarriage.... woohoo!



Guide till att sy löshår med clips

Ok här kommer en liten guide till hur du syr löshår med clips själv hemma.

Först måste du köpa håret, det måste vara 100% human hair. Om du inte hittar din perfekta färg så kan du antingen köpa det närmast din färg och färga om det hemma eller kan du köpa 2 olika färger och mixa. (Det behövde jag alltid göra förr när jag hade en konstig blond färg)
Du måste även köpa clips (ca.12st) och det hittar du oftast där du köper håret, om du är blond köp ljusa clips och brunett svarta clips, ja ni fattar.
Sen måste du ha en tråd att sy med, välj en färg som är närmast ditt hår. (Jag hade ingen bra färg nu men det funkar ändå)



Börja med att ta ut håret ur paketet och trassla ut håret så att du har hela remsan utlagd.
Jag syr alltid dubbelt för annars blir håret for tunt. Mät upp håret på ditt huvud, en bra längd blir öra till öra, ungefär mitten av örat. Dubbelvik håret och klipp.



Nästa bit ska vara lite kortare än den andra, mät från baksidorna av öronen. Dubbelvik och klipp.



Den tredje biten ska vara ännu kortare, ungefär halva den första. Dubbevik och klipp.
Sen syr jag alltid till 2 singlar som är bra att använda och fylla ut så det ser naturligt ut. De brukar jag sätta längst fram på varje sida. Mitt hår tog slut här men har du hår och clips över så kan du sy till fler singlar eller spara håret.




Sen är det dax att börja sy ihop detta. Har du tunn tråd kan du köra dubbelt, jag hade en tjock tråd så jag kör med enkel tråd.
Jag börjar alltid med den jobbigaste biten (som är den längsta) så jag har den avklarad.
Börja med att sy ihop den lösa kanten med 2,3 stygn. Lägg på clipsen och sätt fast den genom det högra hålet.


Trä igenom alla hål för att sätta fast clipsen så den sitter.
Jag måste erkänna att jag inte är alls noga för det behövs inte. I början när jag gjorde detta så var jag supernoga och det tog sjukt lång tid men jag märkte att det inte behövs för det sitter lika bra och det syns ändå inte. Och det går mycket mycket fortare.


Sen syr du ihop remsan så den sitter ihop, när du kommer till mitten syr du fast en till clips, syr vidare och när du kommer till slutet syr du fast den 3e och sista clipsen. Det räcker med 3 clips på den remsan.



Nästa remsar syr du som den första.
Tredje remsan räcker med 2 st clips och dom singla endast en clips på varje.
När du har sytt klart ska det ungefär se ut såhär


Sen är du nästan klar, det ända du behöver göra nu är att klippa till det så det smälter in i ditt hår. Tänk på att det är löshår och det ska inte se perfekt ut och det behöver inte vara så noga. Den som du har överst är den remsan du ska klippa mest eftersom ditt vanliga hår faller över den. Klipp lite åt gången och prova dig fram.
Sen är du klar och kan sätta in det....




Fotoklass

Idag hade jag min fotoklass o vi fick tillbaka alla uppgifter vi har gjort tills nu och jag fick A i allt (=MVG) sa om det ar nan som inte tycker att jag tar fina bilder sa har ni fel for min larare tycker att jag ar grym, haha :)

En gammal skon bild fran strandren forra aret (innan nagra fotoklasser :))


Snart kommer jag lagga upp instruktioner om hur man syr loshar med clips. Jag haller pa att sy det nu sa jag lagger upp sa fort jag ar klar.



God natt

kom precis hem fran ett business mote hos Nati. Det ar svart att fa natt gjort nar E! ar pa men vi kom en bit pa vagen iaf.
Nu ar det god natt for mig....



Linda Rosing

uuurgghhh,,, man vaknar upp pa morgonen och slar upp datorn, ska ga in pa bloggen "Linda Rosing...blablabla" gar in pa Aftonbladet "Linda Rosing...blablalba" oppnar upp mailen "Linda Rosing pa blblalba" uuuurghhh.
Jag brukar inte ha fordomar och ogilla manniskor men det finns en grans for allt och jag tycker att hon har passerat den for lange sen. Hennes patetiska tvshow har jag inte ens kollat pa men man kan inte undga att lasa att hon valde en stackars 19arig kille.... Jag undrar bara en sak, hur orkar hon med sig sjalv?
Och jag kan lova en sak, det har handlar absolut inte om avundsjuka for det finns inget att vara avunsjuk pa, jag skams.

Har kommer hennes underbara forsok till att bli popstjarna......


Dodsfall utanfor LA Ink

Nar jag o Natacha var klara med vara arenden sa var vi pa vag hem pa LaBrea. Nar vi kom till LA ink sa sa var det fullt med ambulanser, brandbilar och poliser utanfor. Och jag har agerat paparazzi idag sa jag tog upp kameran o borjade ta kort, haha. Kanske ska bli mitt nya jobb: paparazzi/nyhetsfotograf. Nar jag kom hem sa kollade jag upp vad som hade hant och da visar det sig att att det var en 65 arig kvinna som hade dott i en olycka dar utanfor. Hon var fotgangare och 3 bilar var inblandade i olyckan. Mer an sa vet jag inte men ratt obehagligt.





Paparazzis och Christina Aguilera

Idag nar vi akte till Fred Segal for o ata sa kom det precis en kandis nar vi kom dit och det ploppade upp 2-3 paparazzis och attackerade den dar tjejen. Vi sag forst inte vem det var. Under tiden som vi satt och at sa borjade det ploppa upp fler o fler paparazzis som bara stallde sig dar och vantade pa att den dar tjejen skulle komma ut till sin bil. Efter ett tag var det sakert 2 hela fotbollslag med paparazzis, helt sjuk hur dom flockades och hur manga dom var. Heeelt galna.
Till slut kom hon ut efter att hennes livvakt kort fram hennes bil o sant och da sag vi att det var Christina Aguilera. Det dar kallar jag att vara kand pa riktigt for jag tror inte att hon ringde dit dom sjalv och det sag inte ut som hon gillade det.. Att vara en B-kandis som jagar paparazzis och ga till stallen dar man vet att dom hanger och vantar ar inte att vara kand pa riktigt, det ar att jaga kandiskap och att vara desperat.
Sa fort hon akte sa akte alla paparazzis efter henne och vi sag dom sen utanfor Agent Provocateur igen....dom jagade henne, hon jagade inte dom och dar skulle jag vilja saga att gransen gar mellan att vara A-kandis och B-kandis. C-kandisarna ska vi inte ens prata om, det ar dom som jagar mingelfotografer, hahaha.


Jag agerar paparazzi


Paparazzi flocken

Blogg listad på Bloggtoppen.se
  • Follow Emilia Carpinisan
  • RSS 2.0