The Grove

Middagen var helt fantastisk. Vi åt på en italiensk restaurang på The Grove och maten var jättegod. Sällskapet var väldigt bra också, deras vänner var super gulliga. Vi satt där tills det stängde, sen åkte jag, Nati och Dhani till pinkberry för efterrätt och nu ligger jag i sängen o ska sova. Jag är jättetrött!!


Ego bild

Middag

Nu drar jag ut på middag... mm mums, jag är hungrig!
Getting ready

Bowlingen ikväll blev nog inställd, istället ska jag ut på middag med Natacha o Dhani och några av deras vänner.
Nu står jag o fixar mig och lyssnar på Avenged Sevenfold....
Skönt låt..

Lufta hjärnan

Nu ska jag ut och lufta hjärnan en stund. Jag har suttit inne hela dan o byggt en hemsida så nu förtjänar jag att går ut o träna lite. Ikväll ska jag o Natacha bowla.... woohooo

Rihanna och Chris Brown

Ny intima bilder har läckt ut på Rihanna och Chris Brown i veckan. Det är inte något märkvärdigt egentligen för det är bara bilder när dom myser i sängen men frågan är varför dessa bilder kommer ut över huvudtaget. Är det Chris Brown som vill hämnas eller vad är det han försöker bevisa? Jag antar att det är han som har släppt dom för hon har ju ingenting att vinna på det...Sverige

Om ca 3 veckor åker jag hem till Sverige...yaay.. jag längtar faktiskt jättemycket.
Jag älskar Sverige på sommaren..

Jagade

Klockan är halv 4 på morgonen och jag kom precis hem från en myskväll hos Nati och Dhani. Vi kollade på Role Models, vilket var en väldigt rolig film måste jag säga och sen satt vi bara och berättade stories. Jättemysigt var det.

Tidigare på dan var jag och Nati på Forever 21 och Sephora. Jag köpte ett Id make up starter kit till min mamma och Natacha köpte lite grejer på Forever 21.  Jag hittade inget där idag, jag vet inte om det bara var att jag inte var på mitt bästa shoppinghumör.


Sen efter det skulle vi till Ralphs och då blev vi nästan kidnappade, skickade till Ryssland och sålda som oskulder till rika oljeshejkar. Det var nämligen en skum kille som började följa efter oss. Sen helt plötsligt så gick han framför oss och gick åt sidan och ringde ett samtal. Då ser vi på andra sidan hur en annan skum kille med luva på går och pratar i telefon. Vi blev skiträdda men fortsatte att gå. Vi trodde att dom kanske pratade ihop sig och skicka en van som skulle plocka upp oss o kidnappa oss där mitt på gatan. Då skulle ingen hinna märka nått. När vi kom till Ralphs andades vi ut, säker mark trodde vi!
Men då ser vi dom 2 killarna där inne. Då insåg vi att vi inte kunde gå hem så vi ringde en taxi. Det är bara ca 400 m från Ralphs hem till oss men vi vågade inte gå. Vi var jätte rädda och man kanske kan tycka att vi överdrev men tänk om det var så att nån skulle kidnappa oss. Det är bättre att ta det säkra före det osäkra.


Resultatet

Såhär blev mitt hår. Ingen stor skillnad men lite blondare. Jag är super nöjd för det är inte lätt att gå från svart till blont så snabbt utan att förstöra håret.


Förändring

Igår blev frisör tiden inställd men nu ska jag dit.... det ska bli jätteskönt att få det fixat...
Sähär ser det ut nu,,,, vi får ser vad resultatet blir...


Tarmsköljning

Ikväll på våran pizza afton kom vi på något sätt in på att vi ska göra tarmsköljning när vi kommer hem till Sverige. Det verkar var en hälsosam grej att göra och jag tror att man kommer må väldigt bra efteråt. Det kanske kommer hjälpa mot den ständiga tröttheten.


Fakta om tarmsköljning:

Detta är en avancerad form av lavemang som syftar till att skölja ur hela grovtarmen. En följd härav är att tarmens naturliga rörelse- peristaltiken, stimuleras.
Under lågt tryck förs kroppstempererat vatten in i grovtarmen. Vatten och ev. tarminnehåll avlägsnas, via en slang, genom tarmsköljningsapparaten, vilket eliminerar anstötliga lukter. Ett synglas på apparaten gör att terapeut (och patient) kan iaktta tarminnehållet vilket kan ge viktiga informationer om patientens tillstånd.

Många av kroppens slaggprodukter samlas i grovtarmen. Om dessa inte forslas bort utsätts de för bakterieangrepp och förruttnelseprocesser vilket bildar gifter i tarmen. Dessa gifter tränger bl.a. in i tarmslemhinnan och tas upp i vårt blod- och lymfsystem. En del av gifterna påverkar också tarmslemhinnan direkt, på ett skadligt sätt.

Felaktig kost, för lite kroppsrörelse, stress, viss medicinering, stimulantia ,droger medför alla att tarmens naturliga rörelse minskar.

Detta i sin tur innebär att tarminnehållet transporteras mycket långsamt genom grovtarmen så att dels giftprodukter bildas dels att tarmmuskulaturen ej får arbeta på ett normalt sätt.

Detta tillstånd betecknas som förstoppning, vilket ger mer eller mindre grava förgiftningar även i andra delar av kroppen, och då orsaka ex. huvudvärk, hudbesvär, ryggont, dålig andedräkt, trötthet m.m.

Förstoppning orsakar också ett ökat tryck på tarmväggen och när denna försvagas av gifterna kan tarmfickor, divertiklar, uppstå.

Tarmsköljning är inte bara till för dem som har tarmbesvär. De kan också ses som en förebyggande åtgärd och är t.e.x. flitigt använd i samband med en fastekur eller före en tarmröntgen.

Vad rensas ut?

Vid en total utrensning av tarmen avlägsnas inte bara gammal avföring utan även förhårdnat, svart slem som liknar gummi/tjära i konsistensen, och ibland är omöjlig att skära igenom med kniv. Detta avlägsnande sker både mekaniskt och kemiskt, och är oftast omöjligt att genomföra enbart med fasta eller lavemang. Denna stelnade svarta massa har sitt ursprung i tunntarmen där det från början formats som slem för att skydda kroppen mot onaturlig skräpmat som vi stoppat i oss sedan barndomen.

Alla sötvaror, godis, raffinerat socker, mjöl, pizza, vitt bröd, konditorivaror, spaghetti- och pastarätter, kött, fisk som vi dagligen äter, söker kroppen kapsla in i slem som skydd. All denna mat skapar enorma mängder syra som kroppen till varje pris försöker neutralisera med att stjäla basbildande substanser ur cellernas förråd. Eftersom vi sällan tillför kroppen några basbildande ämnen via kosten blir till slut hela systemet översurt och fler och fler funktioner slutar fungera. Kroppens elektriska system klappar ihop och grogrunden för kroniska sjukdomar och cancer har grundlagts. Problemet då vi ständigt stoppar dessa livlösa produkter i munnen blir att slembildandet i sig blir skadligt och lägger sig på tjocktarmens insida. För varje år som går klistras tarmen igen mer och mer. Det kan hända att det i en del fall bara blir en pennhålsstor öppning där avföringen skall passera.

Vid totalutrensningen har det kommit ut upp till 7 kg gummiliknande slem. Även för de som levt väldigt sunt under större delen av sitt liv kommer det ut en hel del slemgummi. Individuella reaktioner är vanliga vid alla sorters naturbehandlingar. Vår uppskattning är att runt 60 % behöver en tarmrening. Förutom tarmslagg och parasiter renas tarmen från skadliga mikroorganimser. Hela kroppen renas dessutom från skadliga ämnen.


Pizza afton

Ikväll blir det pizza afton hos Natacha och Dhani. Jag ska hämta Nati och åka till Ralphs och köpa lite godis, hm, vilken tjockis man är.


Mexico

Igår blev jag uppringd av min gamla vän Tila Tequila som jag inte har pratat med på ett tag. Hon ville bjuda med mig till en resort i Mexico över helgen där kändisar som Jennifer Aniston och the Kardashians brukar hyra in sig. Men eftersom jag är inne i en väldigt hektisk period så kan jag inte följa med :(

Vegetarianismen kommer ta över

Jag hittade denna artikeln på Aftonbladet och måste bara lägga upp den. Det är det bästa jag läst på länge.

http://www.aftonbladet.se/debatt/article5246558.ab


Varför vill man vara del av att plåga och sedan äta upp en såna här söt liten gris


eller splittra den här söta familjen, det är väl ingen som vill att ens mamma eller barn ska plågas och sen ätas upp.


Myskväll hos Natacha

Jag kom precis hem från myskväll hos Natacha och Dhani.
Vi fixade lite gott snacks, Natacha introducerade mig till färdigbakta bullar som man bara lägger in i ugnen och dom var faktiskt väldigt goda. Sen kollade vi på Beverly Hills Chihuahua. Ganska töntig film men väldigt gullig och mysig.
Fruktansvärt söta hundar. Vi funderade lite på hur svårt det egentligen är att göra en film med hundar som skådespelare. Det kan inte vara en dans på rosor.


Nu är det läggdax för mig..


Frisören

Imon ska jag hem till min frisör och fixa min utväxt och bli lite blondare.
Jag ska absolut inte bli platinablond men jag ska bli som jag var förra sommaren, jag har kommit på att det är den färgen som passar mig bäst.
I vanliga fall kommer frisören hem till mig då det är house call men hon gav mig halva priset och därför åker jag hem till henne.
Det ska bli så skönt att fixa håret för jag känner mig så ful när jag har utväxt. Det spelar ingen roll hur fin sminkning, frisyr eller kläder man har, man känner sig lika ful ändå.

Eftersom jag var svart hårig innan jag bestämde mig för att bli blond igen så kommer jag inte nå mitt resultat efter denna gången heller för jag vill inte förstöra mitt hår men poängen är att jag ska få denna färgen som jag har på bilden nedan.....


och det här är jag i det blondaste man kan bli..... 


Mamaia

I sommar ska jag och Daniel till Mamaia i Rumänien en vecka på semester.
Jag längtar såååå mycket. Jag är ju född i Constanta och jag har åkt dit nästan varje sommar sen vi flyttade när jag var 5 år.
Mamaia är en turistort vid kanten av Constanta och det är mitt favorit resemål. Det är alltid super varmt, ganska billigt och jätteskön stämning och jag älskar shoppingen :)
I love it!!! Och sen har Daniel inte varit där och sett var jag kommer ifrån så det ska bli jättekul att visa han allt.Komma i form

Jag har bestämt mig för att komma i form innan sommaren. Jag har en månad kvar och det måste räcka för att göra lite förändringar.
I vanliga fall så kommer jag alltid i form efter sommaren av någon konstig anledning, sen vid jul går jag upp i vikt och under sommaren, strax efter går jag ner igen. Det är en ont cirkel det där.
Men nu ska jag komma i form INNAN sommaren för omväxlings skull.
Jag ska gå i Runyon minst 4 ggr i veckan, sluta äta sötsaker, inte äta så sent på kvällen och äta lite mindre vid varje måltid.
Det borde vara en bra diet, jag vet inte om det finns ett namn för den men jag tror att den funkar för mig.
Alla dieter är i grund och botten baserade på samma sak: lägre caloriintag och träning sen är skillnaden varifrån du får i dig dina kalorier. Jag tycker att GI metoden och alla dom där metoderna är skit. Jag tror att man själv kan göra sin egen diet efter det som passar en själv. Man ska inte behöva betala massa pengar för att någon ska tala om för dig att du borde äta mindre och nyttigare kalorier. Okej om man inte är så kunnig i näringslära men då kan man bara slå upp på internet hur mycket calorier det är i en produkt och göra ett schema efter det. Eller om man vill lägga pengar på en calori bok kan man göra det. På förpackningar står det oftast hur mycket kalorier det innehåller. Och för att räkna ut vart kalorierna kommer ifrån kollar du på fett, kolhydrater och protein. Fett innehålller 9kalorier per 1g fett, kolhydrater 4 kcal/g och protein 4kcal/g.
Sen får man inte glömma träningen, powerwalk och sånt i all ära men vill du bränna calorier ska du göra det på gymmet.Jag är ingen expert på träning och näringslära men jag har tagit kurs i näringslära och resten är logik sen om jag själv gör det jag skriver är en annan sak :) Jag vet hur det går till iallafall :)


Stress

Usch nu känner jag att stressen börjar sätta sina spår.
Den senaste månaden har stressen smygt sig på sakta men säkert och det blir bara värre och värre för varje dag som går.
Jag har så mycket saker att göra innan jag åker hem till Sverige den 19 Juni att jag inte vet hur jag ska hinna med allt. Dagarna räcker inte till.
Först och främst så är det skolan, jag har alla mina finals nu så det tar upp en stor del av min tid.
Sen så är det mitt och Natachas projekt som vi gärna vill komma ett steg längre med innan vi åker hem. Vi har lite möten som vi måste spika innan.
Jag måste fixa klart projektet med advokaterna som också tar sjukt mycket tid för det är viktigt att det blir bra gjort.
Jag måste göra klart kampanjerna för Rebellious Couture så vi kan få igång det och dessutom göra en hemsida (vilket är en del av mina finals i skolan)
Och som om det är inte är nog med detta så måste vi FLYTTA!!!! Hur jobbigt är inte det?
Vi bestämde det för några dagar sen och vi har 3 veckor på oss att tömma lägenheten. Vi ska flytta in allt i storage över sommaren och skaffa en ny lägenhet när vi kommer tillbaka. Men vi har så sjukt mycket grejer här och allt måste packas ner.  Det är minst en veckas jobb.
Såååå..... jag vet inte om ni kallar detta stress men för mig är det alldeles för mycket på en gång, och det är fakiskt inte överdrift...
Jag känner dessutom att jag är sjukt trött om dagarna, kan inte sova på nätterna, har magknip emellan åt och huvudvärk då och då.

Vart ska man börja för att hinna med allt?

Stressens biverkningar
  • känslomässiga reaktioner (retlighet, ångest, sömnproblem, depression, hypokondri, alienation, utbrändhet, familjerelationsproblem),
  • kognitiva reaktioner (svårigheter att koncentrera sig, minnas, lära sig nya saker, fatta beslut),
  • beteendemässiga reaktioner (missbruk av droger, alkohol och tobak; destruktivt beteende)
  • fysiologiska reaktioner (ryggproblem, nedsatt immunitet, magsår, hjärtproblem, högt blodtryck).Jag att det är viktigt att inte låta stressen ta över för mycket så det inte blir en hälsofara.

Så nu ska jag ut och göra Runyon med Natacha....

Träning, pinkberry och bilder

Idag har dagen gått så sjukt fort, jag vaknade runt 12, gjorde 3 sorters pannkakor: blåbär, banan/choklad och jordgubb.
Sen var det dags för jobb. Jag hade en massa papper att fixa till imorgon då jag ska träffa advokaten. Jag vill inte berätta än vad jag håller på med för om det inte går igenom vill jag inte att ni ska säga att jag bara snackar skit. Sååå jag kommer berätta när det börjar bli klart :)
Efter några timmars jobb så ringde Natacha och ville göra runyon och självklart ville jag me för jag behöver träna lite.  När vi hade gått där i ca 1 timme så tyckte vi att vi behövde mer träning så vi gick ner till mitt gym en stund. Gym är det tråkigaste som finns tycker jag men det ger reslutat (om man går regelbundet inte en gång i månaden, hehe). Men vi ska försöka bli bättre på det där, jag vet att jag har sagt det förr men jag säger det igen, denna gången kanske det blir nått av det.
Efter träningen så åkte vi upp till Ville och hämtade en skiva med bilderna han hade tagit den kvällen när vi fotade med Yann Dandois. Villes stil är helt annorlunda mot vad någon av oss har gjort tidigare.
Sen tyckte vi att vi förtjänade en pinkberry eftersom vi hade varit så duktiga....

Och nu på kvällen så lagade jag mat och kollade på film med min pussesnutt....
Vi smyger på Yann som inte vill visa oss bilderna
Alla bilder är tagna av:

Ville Akseli Juurikkala


Träna

Nu ska jag och Natacha till Runyon Canyon och få fasta rumpor....2012 Jordens undergång

Som jag skrev i mitt förra inlägg så är jag väldigt facinerad av år 2012 då det sägs att det är jordens undergång. Jag har inte varit så himla påläst men idag har jag kollat lite närmare på ämnet. 

Jag hittade denna videon som egentligen sammanfattar allt ganska bra


men om ni har tid att fördjupa er lite mer i ämnet så kolla på följande videos, det är faktiskt väldigt intressant.

Nr 5 fattas inte, det var samma som nr 4....
Jag vet inte om man ska tro på det eller inte, det är egentligen inte så lätt att veta vad man ska tro förrän den dagen verkligen inträffar. Det kanske bara är några galna människor som har fått för sig en massa saker men vi får vänta och se......

Världshistoriens sämsta filmer

Nr.1: 2012 Doomsday- Det är nog den absolut sämsta filmen som nånsin har gjorts. Jag såg reklam för den innan vintern och den verkade hur bra som helst. Igår bestämde vi oss för att kolla på denna filmen. Jag hade sen innan faktiskt sett att den hade fått sjukt dålig kritik men ville ändå se och få en egen uppfattning. Jag är väldigt facinerad av år 2012 då man säger att jorden ska gå under och jag tänkte att filmen kan väl inte vara så dålig. MEN.... redan vid introt märkte man att det var en sjukt dålig lågbudget film. Ibland kan lågbudget filmer ha en bra story, bra skådisar och bra production och kan resultera i en bra film men jag gav upp förhoppningarna efter bara 5 min in i denna filmen. Denna filmen hade allt som en dålig film har.
Dåligt manus, sjuuuuuuukt dåliga skådisar, dåliga dialoger, dålig filming, ljudet as kasst m.m.m.m.m.m.m listan kan göras meterlång. Men vi slutade inte titta för vi ville bara se hur dom skulle få ihop denna filmen och det kan vara kul att se hur fel det kan bli. Denna filmen borde användas som undervisingsmaterial i filmskolor om hur man INTE ska göra en film.
När det var 20 min kvar stängde vi av för att gå o lägga oss men vi ska kolla klart bara för att se hur dåligt slutet kan bli.
En annan grej med denna filmen var att GUD nämns i nästan varje scen och väldigt mycket om hur allt är förbestämt och det finns en mening med allt. Vi misstänker att det kan vara kyrkan som har gjort filmen, STORT misslyckande.
Se endast denna filmen om du vill se en sjukt dålig film. Det kommer komma ut en annan film som heter 2012 i slutet på året med bla John Cusack, vi kan ju hoppas att dom lyckas bättre med den.

Nr. 2 på min lista är Quarantine. Den filmen hade jag sjukt höga förväntningar på för det hade gjorts väldigt mycket pr för den filmen och den var överallt på tv, radio och billboards. Till slut bestämde vi oss för att se den på bio. När vi kom in på bion (lite sent) så hade filmen börjat och vi insåg direkt att vi hade gjort ett misstag som gått in. Det var världens sämsta skådisar, storyn sög och sjukt dålig filmning mestadels med en hand kamera. Vi satt kvar hela filmen men jag hade sjuk ångest att jag hade slösat bort 2 timmar av mitt liv och 10 dollar på en sån dålig film.
Det finns massa mer dåliga filmer på min lista men dessa två tar priset. Jag är arg att såna filmer får göras.
Hur tänker man när man gör en sån film? Tycker dom själva att dom har gjort en grym film? Jag förstår inte hur såna här filmer ens för släppas.....urrrrhghhhh....


Tillbaka i Hollywood

Vi kom hem för en liten stund sen från våra äventyr i San Diego. Vi bestämde att åka hem idag för att vi har mycket att göra hemma.

Igår efter konserten åkte vi till beach området och letade hotell i över en timme tills vi hittade ett jättefint beachhotel som låg precis vid stranden.

Idag vaknade vi upp av att solen trängde sig genom parsiennerna och till en fantastisk utsikt.
Vi drog ner till stranden och kollade runt lite och det var så sjukt mysigt. Jag blir alltid så lycklig när jag kommer ner till stranden och alla människor runt omkring var superlyckliga och glada och ingen verkade ha några problem.
Jag skulle verkligen vilja ha ett litet hus vid stranden någon gång i framtiden. Då skulle jag vara världens lyckligaste :)
Jag var faktiskt världens lyckligaste idag när jag fick vara nere vid stranden med Daniel och bara njuta av livet. Vad mer kan man begära?

Nu har vi beställt mat och ska bara sitta hemma o mysa, vi låtsas att vi fortfarande är på semester, hehe.

No Doubt konserten

Konserten igår var helt fantastisk.

Dagen började sådär måste jag säga, vi lämnade Hollywood 14.45 för att komma dit i tid. The Sounds skulle gå på scenen 19.30 så vi tänkte att vi skulle ha gått om tid att ta in på hotel, äta och ta det lugnt innan. Egentligen ska det ta ca. 2 timmar att köra till San Diego. Men igår tror jag att vi slog rekord i längst tid det tar att köra till San Diego, det tog 6 TIMMAR!!!!! Helt sjukt var det!
Det var typ en parkeringsplats hela vägen dit, först och främst var det väl för att det är Memorial Weekend här och alla åker iväg och och sen pga att det är så mycket bilar på vägarna så blir det så klart en massa olyckor så var 10e km var det en olycka.
Det var det drygaste jag varit med om och vi kom till konserten när The Sounds redan hade spelat och Paramore var på scenen.
Jag var glad att vi inte hade missat Paramore också.
Som jag sa tidigare så stog vi på No Doubts gästlista och då fick vi VIP biljetter så vi stod på golvet närmast scenen så vi såg hur bra som helst.

Jag har aldrig varit ett superfan av No Doubt men jag måste säga att deras comeback var otrolig och showen var den bästa på länge. Gwen Stefani är så grym på scenen att det inte blir tråkigt en enda sekund.

Jag försökte filma en del men efter första klippet så blev jag tillsagd för man får inte filma på konserter så jag fick smygfilma sen och det är därför vissa klipp är lite skakiga :)


ParamoreNo Doubt Intro
No Doubt- Hey Baby
No Doubt- Don't speak


Den här videon är från när hon sprang ut i publiken, man kan se en skymt av Felix och Johan från The Sounds stå där brevid oss och titta. Och Andreas Holmqvist som spelar i Djurgården står i Trig tröjan. Han och hans tjej, Linda, mötte upp oss på konserten.
San Diego here we come

Nu drar vi till San Diego för att kolla på No Doubt, The Sounds och Paramore.... och ha en romantiskt helg....
Jag ska försöka uppdatera under helgen med bilder och videos..... sen kommer vi nog hem imorgon eller söndag, vi får se..

Bada bada bada

Efter kvällsmaten så fick jag och Daniel för oss att vi skulle gå o impuls bada och det var det bästa jag gjort på hela dan.
Det var så skönt och väldigt varmt i både jacuzzin och den stora poolen...


Blixten slog rätt i mitt ansikte, jag är inte så blek egentligen, hehe


Väldigt oglamoröst hopp


Boobies


Backflip

Efter badet blev jag väldigt sugen på något....... PINKBERRY!!!!!!
'Ring ring' Pinkberry kompis....

När jag satt utanför Natachas och väntade så gick det förbi två mörka killar med järnrör i handen... det tyckte jag var lite konstigt och det var väldigt obehagligt....
Sen när Natacha hade kommit och vi var på väg ner till Pinkberry så ringde Daniel och berättade att det hade varit något gängbråk på våran gata och att vi skulle vara försiktiga för dom var ute och letade efter någon och hade vapen på sig.
Jag förstod att dom killarna som gått förbi hade varit del av bråket annars är det inte så normalt att gå med järnrör i handen... Obehagligt allt det där...

Iallafall efter Pinkberry drog vi till Ralphs och jag var tvungen att köpa några godisar som jag har blivit beroende av som heter Smarties... mums!! Man kan äta en hel påse på en kväll utan att inse vad man har gjort förren dom är slut.

Vi hängde runt lite Ralphs, vi börjar ju bli stammisar, t.o.m personalen börjar prata med oss som att dom känner oss. Frågar om vi ska göra nått över helgen och när vi kommer tillbaka till Ralphs nästa gång, haha..... pinsamt!!Googla sitt namn

Jag har fått i uppgift att hitta all press på mig och då går man så klart till google och skriver in sitt namn.
Man blir chockad ibland vad mycket skit man kan hitta. Vissa saker är jätteroliga och vissa saker är mindre roliga som man önskar kunde försvinna från internet för all evighet.
Något av det första som kommer upp när man söker på mitt namn är denna bilden.....Hur kul är det att ha en sån grej som förföljer en resten av livet? Detta var en grej jag gjorde när jag var ostabil i livet och levde för dagen, det var alkohol inblandat och dåligt inflytande av folk runt omkring.
Visst är det kul att leva för dagen men man faktiskt tänka på att det finns en morgon dag och är du en gång på internet så försvinner det aldrig sen..
Google hittar ALLT så man måste vara försiktig. Det är lite sent för mig att tänka på det men nu försöker jag ändå tänka mig för....
Porer och finnar

Jag har dom senaste 3 åren fått lite problem med porer. Jag har inte haft grova problem men bara att dom dyker upp ibland när man helst inte vill ha dom. Och jag har det som jag kallar pill-sjukan och måste pilla på saker hela tiden, så när jag ser nått i mitt ansikte eller på kroppen så börjar jag pilla och tror att det ska försvinna men i själva verket gör jag det bara värre.
Så när jag har fått en por på kinden så pillar jag tills det blir ett sår och sen ser det förjävligt ut. När det har kommit så långt så finns det inte så mycket att göra åt saken, det viktiga är att förhindra att dom dyker upp.


Såhär såg det ut innan

Tidigare har jag provat alla möjliga sätt: jag använder Dermalogica produkter till att rengöra ansiktet både morgon och kväll, jag är noga med att tvätta mina smikborstar, och jag har provat Proactive.
Inget av detta har direkt hjälpt mitt lilla problem. För några veckor sen gick jag in på Target och köpte Neutrogena Clear Pore Oil Controlling Astringent som impuls köpt och hade inget hopp om att det skulle fungera. Men jag torkade ansiktet med det morgon och kväll och nu efter ungefär 2 veckors användning måste jag säga att det faktiskt funkar. En flaska kostade bara 5 Dollar och det enda du behöver göra är att hälla lite sån vätska på en bomulltuss och torka morgon och kväll.
Men jag är superglad att jag äntligen har hittat något som funkar. Ibland är dom lätt tillgängliga och billiga produkterna mycket bättre än dom kostsamma. Man får alltid ta och prova sig fram.


Om denna produkten inte finns i Sverige så finns den att köpa på Ebay, dock kostar den lite mer där.

No Doubt, The Sounds, Paramore i helgen

Woohooo, idag fick vi klart att vi står på både No Doubts och The Sounds lista för konserten i Chula Vista/San Diego på fredag.
Eftersom vi missar när dom spelar i Los Angeles i Juli så tänkte vi att vi kunde åka till en annan stad dom spelar i som ligger nära här och Chula Vista ligger bara 2.5 timme härifrån.
Vi skulle egentligen åka till Hawaii i helgen men det känns inte som det finns tid till det nu och jag vill väldigt gärna se denna konserten.....

Hollywood blvd

Gissa vad jag egentligen skulle ha börjat detta inlägget med? IDAAAAAAG..... haha.....nä men idag började dagen med att jag väcktes av ett samtal från en potentiel framtida manager. Han ville träffa mig och Natacha idag klockan 14. Vi pratade om lite allmänna grejer först sen presenterade vi vårt projekt för honom och han var aspepp. Han tyckte att det var superbra och ville gärna hjälpa oss. Sen om han gör det eller inte får vi se men det var kul att höra från någon som han att vår ide var jättebra.
När vi satt där på Cafe Primo så kom det en jättekänd skådespelare som jag verkligen inte kan komma på namnet på och jag stör mig jättemycket men jag SKA komma på det så säger jag till sen.

Efter mötet gick vi hem och bytte om till mer Hollywood blvd kläder och gick dit och tog kort på konstiga människor, jag har som uppgift i min fotoklass att ta porträtt bilder på folk och behövde 12 bilder så jag tänkte att Hollywood blvd är perfekt för det.


När vi ändå var där passade vi på att gå in på Forever 21 och shoppa lite, hehe. Jag hittade ett fint linne och en klänning och man kan säga att jag fick det av Natacha för jag fick ju presentkort där av henne, så tack gumman!!!

Sen drog jag hem och gjorde ett skolprojekt..


Och detta köpte jag för nån dag sen när vi var ute o shoppade :)
Rapparen Dolla skjuten till döds

Idag när jag kollade in på aftonbladet så såg jag denna artikeln. Och det är så sjukt för igår när jag och Natacha var på Macys på Beverly Center så fick vi inte köra ut där vi kom in för det var avstängt och när vi kom runt till framsidan sen så var det avspärrat och fullt med polisbilar. Jag undrade vad som hade hänt och idag fick jag svaret....
Väldigt hemskt, tänk om man hade hamnat mitt i det där, vi körde trots allt in där bara några minuter tidigare.http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5183201.ab

Universal Studios

Idag har vi varit på lekhumör och vart är bästa stället att få utlopp för det om inte Universal Studios. Och eftersom både jag och Natacha har årspass så tänkte vi passa på att leka lite idag. Och för att göra det hela lite roligare så tog vi på oss likadana kläder, hehe. Vem har sagt att man nånsin växer ifrån sånt? Vi hade jättekul och var jättesöta.
Vi utmärkte oss så mycket att turister och även dom som jobbade där ville ta kort med oss men vi kunde inte bjuda hur mycket på oss själva för vi ville ju hinna med att åka saker oxå.
Natacha övertalade mig att gå i spökhuset och jag kan säga att det var det värsta jag gjort i hela mitt liv (nästan), det var levande människor där inne som skulle hålla på o ta tag i oss och jag höll för öronen, kollade ner i marken och sprang. Jag var såååå rädd. Och när man trodde att man kommit till utgången så hade man halva kvar. Usch, aldrig mer!!!!
Men det var det bästa spökhuset jag varit i så lite cred måste det få....


Här är ett klipp när vi åker Jurassic Park.... enjoy!!!

På kvällen hämtade jag min baby boop på flygplatsen och vi kollade på den hemska filmen Taken, grymt bra! Rekommenderas!!!!

Jordbävning

Förresten, glömde en sak.
Alla har tjatat om jordbävningen som var idag. Natacha ringde och frågade om jag hade känt skalvet.... och jag bara satt där som ett frågetecken.....vadå? Jag hade inte känt ett skit. Jätteledsen var jag för jag vill också känna ett skalv nångång, jag har bott i L.A i 2 år och jag har missat alla skalv som har varit.
Sen facebookade alla om skalvet och jag var den enda som inte hade känt nått :(
Jag och Natacha kom fram till att det antagligen var det så att eftersom vi bor lite uppe på ett berg så kanske det känns mindre här för att berget dämpar skalvet. Det känns som en vettig förklaring. (hon var på the grove när det hände, därför kände hon det)
Slö-röv

Idag har jag varit en riktig slö-röv. Jag vaknade och kunde knappt gå av träningsvärken som jag hade fått från plåtningen igår. Och under dagen blev det bara värre och värre. Jag har suttit i soffan med datorn och tvn hela dagen förutom när jag gick ut för att öppna åt delivery killen...sushi... mums!
Sen när klockan blev runt 22 så kollade jag med min pinkberry kompis (Natacha) om hon ville gå o ta en pinkberry och självklart lämnar hon mig aldrig i sticket.... så det blev pinkberry som en bra avslutning på dagen.
Sen hängde vi runt på Ralphs (mataffär) i ungefär en timme och kollade på en massa konstiga saker.... jag älskar att gå i mataffärer när jag har tid, man hittar saker som man aldrig skulle kolla på annars. Man är oftast som en liten förinställd robot när man går in i en mataffär, man vet vad man ska ha när man går in, exakt vilken produkt, märke m.m och det är sällan man kollar efter nått nytt kul för man har oftast inte tid. Men såhär på kvällarna när man inte har nått bättre för sig så kan man hitta all skit i världen, haha....

Jag tog inga bilder idag så jag bjuder på en gammal gammal bild på mig som Patrik Book har tagit.


Plåtningen igår

Igår plåtade vi med fotografen Yann Dandois som är en jätteduktig fotograf som har haft sina bilder publicerade i tidningar som Maxim, GQ och FHM över hela världen. Han har fotat massa kända modeller, skådespelare och artister och nu fick vi äran att fota med han. Han är grymt duktig och bilderna kommer bli hur grymma som helst. Vi fotade till 4 på morgonen och nu känner jag mig helt mörbultad i kroppen, man kan tro att det är en dans på rosor att plåta men det är faktiskt riktigt hårt ibland. Man gör en massa konstiga saker med sin kropp och man använder muskler som man annars inte gör så jag har alltid träningsvärk efter en plåtning, det är lite som ett träningspass.

Fota

Nu ska vi dra och fota....woohooo, jag är as pepp....


Vegetarian

Det här är en av anledningarna till varför jag är vegetarian.
Jag har visat den innan och jag gör det igen.......


Downtown IGEN

Downtown har blivit vårt nya hak, jag och Nati har blivit stammisar där, haha.
Idag åkte vi ner för att kolla mer på fashion avdelningen där nere. Dom andra gångerna har vi varit vid tyg och tillbehörs avdelningen. Vi hittade massa roliga saker som vanligt och hur billigt som helst. Jag kan berätta att mestadels av kläderna som säljs på Melrose hämtar dom från Downtown, fast dom säljer det minst dubbelt så dyrt på Melrose.
Och även många skoaffärer i Hollywood och Beverly Center hämtar skorna från Downtown och säljer dom mycket dyrare.
Nu har jag avslöjat min bäst bevarade hemlighet för er :)
Efter Downtown åkte vi till Sushi Mac som vanligt....deras sushi är den bästa.
Sen drog vi hem och förberedde oss för plåtningen vi har imon men en världskänd fotograf, ska bli superkul.
Sen var vi hemma hos Nati och jobbade lite med annat, samtidigt som Dhani färgade håret på Nati. Hur gulligt är inte det? Det är kärlek :)


Victoria's Secret

Här är ett par av dom trosorna jag fick av Daniel i födelsedags present, visst är dom fina? Dom är jättesköna också...


Smink på kläder

Har ni varit med om att ni har dragit en tröja över huvudet när ni har haft smink på er och så har hela tröjan blivit smutsig? Eller när man har kläder på sig när man sminkar sig så har det kommit en liten mascara klick eller foundation på tröjan?
Få INTE panik för det går faktiskt att ta bort ganska lätt och smidigt. (haha, detta lät som värsta tv reklamen)

Jag har två tips att ge er:
1. Använd sminkborttagnings servetter. Funkar på nästan alla smink fläckar och lämnar inte spår.
2. Fläckborttagnings penna, jag är osäker på om den finns i Sverige men den heter Tide To Go och kanske finns att köpa online. Jag vet att Amazon säljer den men om den fraktas till sverige vet jag tyvärr inte. Men det är en mirakelpenna som du kan ha med dig i handväskan och alltid vara redo för fläckar som oplanerat dyker upp. Det finns säkert en motsvarighet till detta i Sverige.


När man får fläckar och sånt på kläder så tänker man oftast inte på att man faktiskt kan ta bort den utan att tvätta hela tröjan. Maskintvättar sliter väldigt mycket på kläder så om man kan ta bort fläcken utan en heltvätt så gör det.Lyx och kändiskap dödar

Idag när jag gick in på Aftonbladet så fick jag syn på denna artikeln. Jag mådde jättedåligt efter det och flera gånger under dagen så har den här kvinnan kommit upp i mina tankar.
Jag mår så dåligt för hennes skull, hela sitt liv så har hon levt i fattigdom och fastän hon har varit fattig så har hon fått 10 barn och levt ett hälsosamt liv till 130, hon var säkert en älskad och lycklig kvinna.
Men plötsligt blir hon känd och ska få känna på lyxliv, 19 dagar tog det innan lyxlivet tog hennes liv.
Hon hade klarat sig på den förra platsen i 130 år så varför flytta på henne?
Undra om det hade varit bättre att fortsätta leva i fattigdom, känner regeringen skuld för händelsen, hur mycket längre hade hon levt om detta inte hade hänt?
Hon var säkert super lycklig över att få bo i ett fint hem men lyckan höll inte särsklit länge. Ibland kanske det är bättre att uppskatta det man har och inte ständigt sträva efter något bättre........... eller kanske människor bara ska sluta ingripa i andras liv och försöka ändra på saker, ibland ska man bara låta saker vara som dom är. Hon hade som sagt klarat sig utmärkt i 130 år utan någon hjälp.....


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5140522.ab

Födelsedagen

Min dag har varit helt fantastiskt, man mår alltid som en prinsessa på sin födelsedag. Man får väldigt mycket uppmärksamhet, ingen skäller på en, man får presenter och blir bortskämd......... synd att man inte fyller år varje dag :)
Dagen började med den bästa frukosten i hela världen, Daniel hade åkt och köpt frukost till oss på MCafe medans jag sov, det var min mamma som hade pratat ihop sig med honom och ville gärna ge det till mig för när jag bodde hemma så fick jag alltid frukost på sängen när jag fyllde år, även om jag bor på andra sidan Atlanten så tänker hon på det, världens bästa mamma.
Sen var jag i skolan i några timmmar, det var mindre roligt men eftersom det är min födelsedag så var t.o.m det ganska roligt, haha.
Sen kom jag hem och bytte om lite, mötte upp Daniel, hämtade Natacha och åkte till Real Food Daily, favvo restaurangen.
Jag orkar inte ställa till med värsta kalaset när jag fyller år, jag gillar att bara va med dom ALLRA närmaste och ha en lugn middag. Dhani var bjuden men han var tvungen att jobba, så ni inte tror att han inte var bjuden.

Jag fick en massa fina presenter av Daniel: underkläder från Victoria Secret och en klänning därifrån, sen fick jag en resa till Hawaii, eller vart jag än vill åka.... yaaay. Vi ska nog åka nästa helg och Nati ska nog med..... sååå roligt!

Sen fick jag en massa fina presenter av Natacha oxå: Presentkort på Forever21, Kastanjvatten som jag har tjatat om så länge, hehe, ett armband som hon har gjort själv, superfint, sen fick jag glanskräm och godis. Det var en massa saker som jag har sagt att jag vill ha och gillar och hon hade lagt det på minnet, det tycker jag var jättegulligt av henne.
Nu ska jag kolla på film och mysa...

Grattis till mig

Ja må jag leva, ja må jag leva, ja må jag leva uti hundrade år....bla bla bla..... yyyaaaayyyyy grattis till mig!!!
Idag blir jag ett år närmare pensionen, jippi! 


Sån här tårta vill jag ha.... såå söööt
Daniels fina kärlekssång...


Dan innan min födelsedag....wiiipppiii!

Hockey hockey hockey.... Idag vann the Ducks!! As kasst!! Matchen var lite mer spännande än sist men tråkigt att sverige förlorade.... ¨vår gode vän¨ Niklas Kronwall hade fixat biljetter till oss igen och vi hejade stenhårt på dom men det gick åt helvete. Det roligaste var när matchen var slut och alla började slåss med alla på isen..... synd att jag var så slö med kameran och inte fick det på film för det hade varit kul för er att se... hehe... men här fick jag en bild på dramat iallafall..Innan hockeyn idag så var jag och Nati på en massa möten, det gick fantastiskt bra igen och vi ska ha ett followup möte på fredag. Då ska vi presentera vårt projekt för några människor och NEJ det är inte Rebellious Couture möten vi springer på just nu, det är för vårt andra projekt. Det känns som det kommer börja hända saker snart... det går åt rätt håll iallafall.
Efter mötena så åkte vi och tvättade min bil som jag inte har tvättat sen jag köpte den,,, hehe... ooops!
Nati var rastlös medans vi väntade på tvätten så hon hittade en nallemaskin och skulle ge sig fan på att fånga en nalle. På fjärde försöket så lyckades hon få ner en i hålet... det har blivit våran bilmaskot nu :) Man kan ha ganska kul på en biltvätt faktiskt.
Sen drog vi till Target och ULTA och köpte lite skit och sen hade jag en arg pojkvän väntandes hemma för att åka till hockeymatchen.... jag var lite sen:)

jag ser jättekonstig ut på denna bilden,,,


Poseiga eller vad? haha
Tidig början

Idag börjar vi dagen tidigt.
Jag ska åka och hämta Natacha nu och åka till vårt första möte..... sen har vi fullt upp hela dan...
vilka business women vi är asså, haha...

69 Eyes för Rebellious Couture

Här är en Rebellious Couture bild på Jussi och Jyrki från 69 Eyes som är ett superstort band från Finland. Hur grymt som helst att dom ställde upp att plåta för mitt klädmärke...
Klicka på bilden för att komma till webshoppen....och här är jag och Natacha för Rebellious Couture...


Möten och stämingar!!!

Mötet som jag och Nati hade idag gick fruktansvärt bra. Vi var där i säkert 2 timmar och smidde framtidsplaner. Vi diskuterade även det olagliga användadet av våra modellbilder. Ibland hittar man sina bilder på konstiga siter som man helst inte vill förknippas med och första reaktionen är oftast att skicka ett mail till dom och hota med stämning men idag fick vi veta att man faktiskt ska stämma såna siter. Man måste alltid ta en screencapture för att ha bevis att bilderna har använts på deras sida för så fort dom får nys om en stämming så kommer dom ta bort bilden och då har man inget bevis längre.
Jag har dessutom ett fall där en amerikans tidning har använt mina bilder utan tillåtelse från mig och publiserat ett uppslag. Jag fick ett samtal förra året om att jag var med i den där tidningen från en vän annars hade jag aldrig ens märkt det, jag går inte direkt ut och köper såna tidningar om jag själv inte är med, haha. Vi ska tillbaka imorgon och spåna vidare på detta och se vilka rättsliga åtgärder man kan ta. Jag är trött på att folk ska komma undan hela tiden med att sno ens bilder, nu måste vi sätta stopp för det.
Efter mötet så drog vi till Kristian och hämtade alla mina modellbilder som jag har i en väska där, sen fick jag en skiva av Ville (grym fotograf) som hade fotat 69 Eyes för Rebellious Couture. Jag är superpepp för alla framtidsplaner vi har för Rebellious Couture... det kommer bli så grymt!
Imon har vi 4 möten och sen blir det hockey igen på kvällen Anaheim mot Detroit igen. Woohoo, heja Sverige!!
Och gissa vad som händer på onsdag?????? ITS MY BIRTHDAY!!!!!!


Jag lagar mat, psycho bitch, hahaha!!!!

Möte, möte, möte

Nu ska jag iväg på ett jobb möte med Natti,,,,, håll tummarna :)

Träning i Runyon Canyon

Idag har jag varit duktig igen och städat och pluggat och sånt där.
Det där är Daniel, inte jag.....

Framåt eftermiddan när jag kände att det var dags att ta sig ut så ringde jag Natacha och frågade om hon och Dhani ville följa med mig och Daniel och hika.
Dom hade också planerat att hika så det var grym timing.
Killarna ville absolut göra den jobbigaste rundan och vi vill ju inte vara sämre så vi följde med. Jag har varit riktigt slarvig med träningen den senaste månaden så det var riktigt jobbigt att köra igång igen och inte nog med det så tog vi den svåra rundan.
Vi lyckades ta oss upp iallafall och efteråt mådde vi bättre än nånsin.
Jag och Natti tänkte att vi skulle försöka göra den där rundan ett par gånger i veckan men vi får se hur det går med det, hehe.
Vi ska besegra berget......


.....det går..... men väldigt sakta.....


Ryssarna, haha, kolla Natti i bakgrunden.


Fuck you...... Paparazzi bilder, haha


Tripp, trapp, trull


Svårt att ta sig ner


Daniel sätter Trig stickers på papperskorgar...


Videos från när vi är ute och går...
Daniel och Benji Madden

Jag hittade den här filmen från när Daniel och Benji Madden var uppe och gick i Ruynon häromdan.
Det ser ut som Daniel vill nita paparazzin, haha...Störig jävel....Länk till videon
http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=57c95d45-713e-4990-b101-6b4a2426aad9

Hemmafru

Vissa dagar behöver man bara ta för att komma ifatt i livet och idag har varit en sådan dag.
Sen exakt 1 månad tillbaka så har vi haft gäster oavbrutet och allt har varit uppochner vänt. Man har inte hunnit tvätta, städa eller handla mat. Allt har varit en enda stor röra och man har varit hemma väldigt lite och inte hunnit med nånting.
Idag började jag dagen med att tvätta, jag hade 5 maskiner att tvätta, alla proppfulla. Tänk vad mycket det samlas på fyra veckor med alla gästers handdukar och lakan. Jag har slängt ut all rentvätt på sängen nu och vill helst inte ta tag i det.


Sen var jag tvungen att plugga lite accounting, samtidigt som jag gjorde det gjorde jag lite pysselgrejer. Mer av det får ni se en annan gång när allt är klart :)
Jag har lagat mat och städat lite i köket och nu sitter vi och kollar på en film som heter Frost/Nixon, väldigt bra än så länge.
Imon ska vi upp tidigt och åka till stranden om vädret tillåter, jippppiiii!Underlivs deodorant

Förra året när jag hade några kompisar från Sverige på besök så blev jag introducerad till underlivs deodorant.
Dess funktion är detsamma som en vanlig deodorant; att känna sig fräsch och lukta gott.
Den kommer i olika dofter och kostar endast $3.99, enligt produktbeskrivningen ska den absorbera fukt och neutralisera dålig lukt. (haha låter äckligt)
Det kan vara en bra sak att ha hemma om man vill känna sig lite extra fräsch.
Den jag köpte är från fds men det finnns andra tillverkare ocksa, jag har knappt använt den jag har så jag kan inte riktigt yttra mig om den här funkar men jag tycker att tanken bakom denna produkten är bra.
 

Skön dag

Idag har det varit full rulle hela dagen. Dagen började med att jag och Natacha åkte ner till Downtown igen. Det är vårt nya favorit häng, haha. Nej men vi har startat upp en ny business nu så vi behövde utöka våra resurser och det bästa stället för det är downtown. Vi hittade massa roliga saker.


Detta är när allt börjar stängas ner (Hitta ett fel!!! haha)

Efter downtown åkte vi och hämtade upp Dhani och åkte och åt på Kung Pao Bistro som är min favvo Kina restaurang här i L.A, dom har en hel vegetarisk meny med massa olika sojakötter.
Sen drog vi till Pinkberry, hm, ovanligt :)Efter det så gick vi hem en liten liten stund och jag hade photoshoot med Daniel och hans snygga kalsonger och Trig.com tuttar, han fick in lite smygreklam för sitt företag mitt i shootet. Grymt sexig bild, eller hur?!Daniel och Andreas skulle ut och äta för det är Andreas sista kväll och jag föreslog Cheesecake Factory så jag kunde följa med o äta cheesecake, jag är en riktig tjockis och bara älskar sötsaker. Sen vet jag att min partner in crime aldrig tackar nej till en cheesecake så jag ringde henne och självklart ville hon med.
Vi åt lite mer mat och delade på en cheesecake för det gick bara inte att få ner en hel hur mycket man än ville.


En hemmabyggd bil

Den här bilen stod nere på gatan när vi gick till Pinkberry häromdan. Jag och Natacha var tvungna att ta kort och Dhani gick nära för att kolla, då sitter det nån i bilen, helt skum. Han berättade att han typ hade byggt bilen själv. Det såg ut som han hade samlat ihop en massa skräp och satt ihop det. Men resultatet var bra, bilen var ashäftig.


Ett fall mot döden

När vi var på Six Flags för nån vecka sen så skulle jag, Daniel och Marcus utmana ödet och åka en helt sjuk grej.

Man händes fast i en dyna typ och sen hakade dom fast en i en liten tunn lina, man hängde handlöst framåt och hissades upp ca 100 m rätt upp i luften. Sen när vi själva drog i snöret för att släppas ner så var det frittfall mot marken först innan man började gunga. Det var något av det sjukaste jag varit med om. När vi var uppe på toppen precis innan vi skulle släppas ner så började jag få panikattacker och blundade hela vägen ner tills vi började gunga fram o tillbaka.

Jag har egentligen höjdskräck så att utsätta sig för något sånt där kan inte vara hälsosamt för hjärtat men jag gjorde det och är jättestolt över mig själv :) Jag tror inte att jag skulle göra om det om jag fick chansen men vem vet, det var ju faktiskt sjukt häftigt.

Här är en video från när vi hoppade, Dhani och Natacha stog där nere och väntade för dom vågade inte följa me, hehe

 


Detroit Red Wings vann

Jag kom precis hem och hockeymatchen var helt fantastisk. Jag måste säga att jag inte är det minsta insatt i hockey och hade inte så bra koll på hur viktig match det var men jag gick mest dit för stämmningens skull. Det var helt sjukt skön stämmning.
Dom hade publikrekord på 17000 pers eller nått sånt och alla var helt galna. Vi fick se slagsmål på isen och på läktaren det är det som är roligast tycker jag, då blir man riktigt pepp.
Detroit vann matchen och det blev 4 svenska mål, go Sverige!!!!
Dom som jag var med på matchen var Daniel såklart, Andreas som är en gammal hockeyspelare och Greg Hetson från Bad Religion.
Ett riktigt skönt gäng.
Efter matchen gick vi ner där man träffar spelarna och där träffade vi Niklas Kronwall en stund sen drog vi hem...
.Zetterberg slåss för pucken


Tjejer som rensar isen emellan åt, skönt jobb, haha :)


Jag, Daniel, Greg och Andreas


Greg och Jag


Jag (trött eller?), Daniel, Greg, Niklas Kronwall och AndreasDucks andra mål, kolla stämningen


Här är ett klipp på tjejerna som rensar isen

Hockey Anaheim-Detroit

Idag är min första dag som bloggare på Moore.se
Jag kommer ha kvar denna bloggen samtidigt som jag har den andra för jag känner mig hemma här :)
Nu ska jag till skolan och sen på hockeymatch, Anaheim Ducks mot Detroit Red Wings. Vi fick biljetterna av vår goda vän Niklas Kronwall som spelar i Detroit. Det är slutspel 1 i Stanley Cup eller nått sånt där.

Kaos i bloggen

Det är lite kaos i min blogg just nu för jag håller på att ändra designen men ha tålamod så kommer det bli bra.


Pinkberry

Nu ska jag till Natacha och jobba lite och välja ut bilder från vår plåtning. Sen ska vi til Pinkberry, wiipppi!


Varma vindar och Santa Barbara branden

Idag var vädret helt sjukt. När jag åkte hemifrån och kom till skolan runt 14 tiden så var det varmt ute men ändå lite småkalla vindar. Vid 16 tiden hade jag rast och gick ut för att ta lite luft, när jag steg utanför dörren så var det sjuka varma vindar som slog emot mig och det kändes som att gå in i en bastu. Det var sjuuukt varmt och kvavt typ, svårt att förklara men det var nästan lite svårt att andas.
När jag åkte hem vid 19 tiden var det likadant och himlen var orange aktig. Det var en kompis som sa en gång att om solen är orange så betyder det att det brinner någonstans. Hela himmlen var fylld med rök (möjligtvis avgaser), jag misstänker att det är starka vindar som har blåst hit brandröken från Santa Barbara.
Jag är ingen väderexpert men det är min teori till varför det kom sjukt varma vindar och rökfylld himmel.


Shoppingen från igår

Detta köpte jag igår på min o Natachas shoppingrunda

Det här är min lilla pysselhörna, jag hade en del sen innan som bara har legat i en påse så vi får se om jag kommer vara kreativ och använda allt jag har köpt denna gången. Om ni har ideer på vad man kan göra får ni gärna säga till:)


En BH från Le Mystere No.9 som är en special BH speciellt framtagen för bröst med implantat.
Eftersom brösten får en speciell form när man har implantat så kan det vara svårt att hitta snygga BHar som passar,
Le Mystere gick ihop med en plastikkirurg och tog fram No.9 Collectionen. Den är snygg, bekväm och passar perfekt.Denna tröjan hittade jag på pyjamas avdelningen men jag tycker inte att den ser ut som en pyjamas så jag tänkte att man antingen kan ha den när man går till stranden eller ha ett par snygga leggings och höga klackar till.Jag har alltid problem att hitta bra ansiktskrämer för jag har känslig hy och får lätt pormaskar när jag använder speciellt nattkrämer. Jag köpte denna Elisabeth Arden krämen för att se om den är lite snällare mot min hy.

Rebellious Couture

Här kommer en bild från min och Natachas Rebellious Couture plåtning.
Klicka på bilden så kommer du till shoppen.


Downtown shopping

Idag har vi varit o sprungit i downtown efter knappar och en massa små pluttriga saker som man kan sy på tröjor och sånt.
Vi hittade jättefina band som man kan göra armband av och sen köpte vi nitar och knappar och annat småplock.
Efter det åkte vi och köpte massa soja kött till mig i Thaitown, där kan man hitta sojalax, sojaräkor, soja kyckling fileer och massa massa massa annat sojakött. Det är paradiset för vegetarianer.
Sen åkte vi och åt sushi på favvo sushistället Sushi mac. Dom har bästa och billigaste sushin i hela L.A :)
Efter det drog vi till Marshalls som är en jättebillig outletaktig affär där vi hittade massa saker oxå.
Sen åkte vi hem och vid 12 tiden på natten gick jag, Natacha och Dhani till Pinkberry, mumsi mumsi...


jag ser gravid ut, haha

Tao Las Vegas

Så här kan det se ut på en klubb i Las Vegas


Abercombie & Fitch shopping

Abercombie & Fitch är min och Natachas favvo affär och när vi var i Vegas så kollade vi upp var abercombie affärerna fanns och gick dit. Dom hade jättemycket rea och vi hittade massa fina grejer.
Allt är från Abercombie förutom den här koftan som är från H&M
Las Vegas

Så här kommer lite bilder från Vegas.

Vi fick sällskap av en stor björn när vi var på Prive.....


Dagen efter behövde vi återhämta oss lite efter alla sena nätter i Vegas så vi provade på något som heter Oxygen Bar och ska tydligen göra något bra, man ska få energy och må bättre men jag märkte inte direkt någon skillnad...Samtidigt provade vi på någon vatten massage grej där man lägger sig i den här tuben och så är det vattentryck där inne som masserar från tårna till nacken, men man blir inte blöt för det är något skydd emellan. Det var hur skönt som helst och efteråt blev man helt snurrig och avslappnad...

Varje dag var vi riktiga tjockisar och beställde vi upp hela roomservice menyn, smoothies, massa mat och efterrätter...
Natacha åt så mycket att hon deckade med äppelkakan på magen, hahaMen jag gav inte upp, jag fortsatte att tömma bordet....mmmm, mumsig efterrätt..Bye bye Vegas, hello L.A....Home sweet home

Borta bra men hemma bäst!!!
Nu är jag hemma igen, yaaaay. Imon uppdaterar jag lite med bilder o sånt, jag är super trött och ska sova nu.
Puss puss

Wet Republic

Idag har vi varit på pool party på Wet Republic på MGM. Våra vänner hade en cabana så vi hängde där en stund. Det var bikinitävling och uppträdanden och annat där idag så det var kul. Jag tror att Kendra från Girls Next Door skulle ha varit där men vi såg henne inte...
Det var lite halvdåligt väder så vi stannade inte så länge.
Sen drog vi och åt sushi på Sushi Roku och sen lite shopping på Abercombie and Fitch, vår favvo affär.
Nu är vi på rummet och laddar för kvällen..

Pyjamas party

Igår kväll var vi på Venezian Hotel och på Tao en stund. Dom har tjejer som badar badkar inne på klubben o typ tar på varandra.


När jag o Natacha kom tillbaka till vårt hotell så gick vi in i souvenir shoppen o gick loss där inne. Vi köpte världens dyraste chips (märkte vi när vi kom hem) 7 dollar för en påse, det är ju rena rånet. Sen köpte vi vegetariska sura björnar och sist men inte minst köpte vi varsin skitsexig pyjamas. Det var det fulaste vi sett men vi var tvunga att köpa dom.
Sen hade vi pyjamas party när vi kom upp på rummet...
Las Vegas

Jag nämnde i det tidigare inlägget att jag satt på ett plan. Och det var för att jag o Natacha flög till Las Vegas över helgen, woohoooo.
Vi sitter på rummet nu o väntar på att få upp maten. Tidigare på dagen var vi vid poolen på The Mirage och ikväll händer det nog nått skoj..... yaay.
Svin influensan

När vi satt på planet idag så satt det en gubbe med munskydd.
Jag är jätterädd för att bli smittad, jag borde oxå börja använda munskydd fast jag har hört att dom egentligen inte funkar.
Vad ska man göra för att inte bli smittad egentligen? Måste man hålla sig inne och inlåst tills det är över?
Jag tycker att det är jätte obehagligt och det gör inte saken bättre att folk går runt med munskydd. Det är ännu mer skrämmande.


Benji Madden på vårt photoshoot

Igår kväll så hade jag och Natacha ett photoshoot till med Marcus. Vi tänkte bara göra lite mer fina bilder och jag var väldigt sugen på att göra nått liknande som den bilden jag tog härom kvällen på Daniel och Marcus. Vid 11 på kvällen gick vi upp till poolen och fotade halva natten i mörkret. Det blev grymt snygga bilder. Här nedan får ni bara ett smakprov, dessa bilder tog vi som uppvärming med min kamera bara.
När vi fotade så kom Daniel, Dhani och Benji Madden förbi och kollade lite....
Blogg listad på Bloggtoppen.se
  • Follow Emilia Carpinisan
  • RSS 2.0