finest.se/emiliacarpinisan

Nu hittar ni mig BARA på finest.se/emiliacarpinisan

Mitt sista inlägg här

Jag har precis kommit hem från Akademikliniken och jag är är helt mörbultad.
Underbara Nati och Dhani hämtade mig och tog hand om mig som det adoptivbarnet jag är.

Min op. gick jättebra och jag mår förvånansvärt bra.
Jan Jernbeck gjorde ett fantastiskt jobb och han är enligt mig den bästa sverige har att erbjuda.
Jag rekommenderar han starkt.

Jag vet att jag ser ut som ett spöke på bilderna så ni behöver inte kommentera det.

Det här är det sista inlägget i den här bloggen. *snyft*.
Nu ska jag ut i den stora bloggvärlden och bli en i Finest blogg familj.
Så från och med nu så hittar nu mig på finest.se/emiliacarpinisan

Vi ses där!!!!

Sista dagen

Idag var min sista dag innan jag ska lägga mig under kniven.
Jag fixade det sista jag behövde och sen mötte jag upp Pillan på stureplan.
Vi hade en hel del att prata om så det var mysigt.

På kvällen drog jag och Daniel till söder och mötte upp Erik från Melody Club, Andreas och Nina och Helena (daniels syrra) och hennes kille och åt middag på en indisk restaurang igen. Sen kom Jennie och Jossan förbi och sa hej och körde hem oss och på vägen stanna vi till och sa hej till Nati, Dhani och Natis bror på Kohphangan.

Nu ska jag göra mig redo för morgondagen då jag inte bara ska lägga mig under kniven utan jag ska även börja blogga på finest.se.... woohoo.... båda ska bli jättekul.

Vilken överraskning

Kommer ni ihåg tjejen med 56 stjärnor i ansiktet? Hon som hade somnat!
Nu har hon erkänt att hon ljög om hela grejen och att hon visst ville ha 56 stjärnor från början..... hon ändrade sin story efter att pappan hade blivit förbannad.
Stackars tatueraren.... och stackars tjej som inte tänkte lite längre innan hon tatuerade sig..... seriöst, tyckte hon att det där var snyggt?  Det skulle inte ens vara snyggt i en show i Las Vegas.Hela artikeln hittar du här

Min babyboop har landat

Idag kom min älskling till Sverige.
Så fort han hade kommit hem och dushat och gjort sig fin så tog vi en promenad till söder.
När vi gick över västerbron så var det storträning på gång... det såg ganska trevligt ut!vi förevigade våran stund på bron.....Stockholm är en väldigt vacker stad på sommaren.... jag älskar att va här! Men inte för länge....Sen gick vi till Indian Garden som är en av våra favvo restauranger i Stockholm.Efter det mötte vi upp Andreas och Nina och gick till Cafe Loopen (tror jag att det hette)
och köpte stans dyraste vanligt brygda kaffe, 30kr för en minikopp. En klunk och sen var det slut!
Det kan man köpa ett helt paket kaffe för på ICA, brygga hemma, hälla i en to-go kopp och sätta sig vid vattnet så får man samma njutning, haha :)


Efter LPG

Jag har precis kommit hem från LPG behandlingen och jag måste säga att det var helt fantastiskt.
Inte nog med att det var som en helkroppsmassage men man kände hur kroppen kom igång. Man blev helt varm i huden och man kände hur blodet strömmade genom venerna. Det var hur skönt som helst och man ville inte att det skulle ta slut :)
Christian på Lifestyleclinic som utför behandlingen är väldigt trevlig och snäll och berättar under hela behandlingen vad det är han gör och varför och vad det är bra för.
Man får väldigt mycket information innan om vad man ska göra och inte göra under tiden som man håller på med denna behandligen för att få maximal effekt. Vissa saker har jag lite svårt för, som tex. träning och dricka massa vatten. Träningen vet ni redan att jag har svårt för och varför jag inte dricker mycket vatten är för att jag tycker det är jobbigt att gå och kissa, speciellt när man är ute på stan.
Jag har bokat in 14 behandlingar så nästa vecka har jag min andra behandling. Det ska bli spännande att se vad man får för resultat efter 14 behandlingar :)LPG

Idag ska jag börja med mina LPG behandlingar på Lifestyleclinic
Klicka på länken så kan ni läsa mer om behandlingen där.

Jag vill finjustera lite kroppsdelar :)
Bingo och Katrin


Jag såg i Bingos blogg att han och Katrin går runt med munskydd för att skydda sig mot svininfluensan.
Jag trodde att dom var mer pålästa än så. Munskydd kan ÖKA risken för svininfluensan.
Vi håller tummarna för er att munskydden hjälper och att ni inte drar med några sjukdomar hem till Sverige.


Bilden kommer från finest.se/bingo

Hur privatpersoner felanvänder munskydd så att dom inte fungerar och istället kan smitta användaren

Ett munskydd skall användas ett arbetspass och sedan kastas. Det är nästan bara sjukvårdsutbildad personal som kan hantera ett munskydd. Om det finns risk att munskyddet kontaminerats på utsidan skall det kastas på ett sådant sätt att användaren inte riskerar att med sina händer flytta smitta från munskyddets utsida - via sina händer - till munnen. Ej heller att det kastade munskyddet kan smitta någon som hanterar soporna.

Privatpersoner däremot har ingen sådan utbildning. Munskydden tas på och av gång på gång för att dom är dyra.

Svinfluensavirus kan hamna på utsidan av masken om någon nyser eller hostar eller luftburet i fuktigt klimat. Bäraren av masken tar av sig masken och får virus på fingrarna. Rökare är särskilt utsatta, tar av eller lättar på masken och sedan förs smittan in i munnen via fingrarna eller cigaretten.

Smitta från utsidan av masken kan komma på fingrarna när masken kastas. Är bäraren smittad kan smitta spridas från insidan av masken på en kastad mask, risken är störst om masken bara kastats på marken och plockas upp av renhållningen.

Privatpersoner använder också maskerna för länge för att det är dyrt att kasta dom. Man tar av och på maskerna hemma, finns smitta på utsidan kan denna överföras till hela familjen.

Än värre är det för de som köpt riktiga virusskydd for 150-200 kr styck. Även dessa skall kastas efter ett arbetspass men dom är så dyra att användaren har dom på i dagar, veckor eller kanske en månad. Detta kan fungera om masken skyddats med Smittstopp (i varje fall så länge masken är ok att andas i). Men utan katjonisk skydd gör det mer skada än nytta. Smitta kan hamna på utsidan av masken, smitta bäraren och hela familjen.

Info om Smittstopp: Smittstopp är till för att stoppa smittspridning från ytor. T ex genom att spraya alla ytor som riskerar att sprida smitta på sjukhus, läkarmottagningar, restauranger. Speciellt kranar, strömbrytare, spolknapp, toasits osv på toaletter. Det fantastiska är långtidsskyddet, detta är helt nytt och var tidigare omöjligt utan gifter.

Informationen kommer från munskyddnu.com

 


Year One

Det här kommer va årets roligaste film nr.2 efter The Hangover.
Innan jag åkte från L.A så var det ett jävla ståhej om denna filmen och den skulle ha premiär samma dag som jag åkte hem, tror jag, så jag missade den där men jag kollade upp när den kommer hit och den 29e Juli har den premiär i Sverige.
Den verkar såååå rolig! Måste ses!!!kolla trailern nedan


Mataffären

Jag gjorde precis ett besök i mataffären och det är 3 saker jag vill tråka ut er med.

Första grejen: Allt känns så dyrt här i Sverige jämfört med USA och det är inte bara för att det är det utan det är så högre nummer, 3 dollar för en soya mjölk eller 22 kr? Även om det är ungefär samma så känns 22 kr som rena rånet.  Eller 4 dollar eller 35 kr för flingor..35 låter så mycket dyrare. Det känns som man blir lite snål fastän skillnaden inte är så stor egentligen, det bara låter som det. Hjärnan spelar ett spel med ditt förnuft. Det kanske är bra egentligen för då håller man i pengarna här och så har man desto mer att spendera i L.A :)

Andra grejen är att ni som bor i Sverige ska vara lyckligt lottade som har så gott bröd och fruktansvärt god ost.
Jag har rest en del och varit i ganska många länder och det finns inget land som har så gott bröd och ost som Sverige.
I usa fyller dom bara brödet med en massa konstiga tillsatser och osten är 'fake' eller smakar 'svettig' ost.

Tredje grejen är KASSAR!! I USA får man kassarna gratis och behöver aldrig tänka på att köpa det. Men här måste man KÖPA kassar och jag glömmer alltid det och så får man ursäkta sig och dra kortet igen men då tycker dom att man är jobbig så då får man oftast kassarna gratis :) haha


Jetlag

Det är konstigt hur människor påverkas olika av tidomställningen. När jag kommer hem från LA är jag alltid jetlaggad i 2 veckor och då har jag svårt att somna på nätterna och sover långt in på dagen. Jag vaknade kl. 13 idag :Z
Andra människor somnar tidigt och vaknar skit tidigt, Nati ringde mig vid 10 idag och var klar att dra ner på stan medans jag hade några timmars sömn kvar att ta itu med. Den jetlagen hon har, har jag alltid när jag åker TILL L.A.
Och vissa människor påverkas inte alls, det är konstigt det där hur olika det kan va.

När jag väl hade vaknat så åkte jag på ett möte om lite framtida förändringar...  jag är super peppad!Paris Hilton's My New BFF

Jag satte precis på TV3 och det som visades var Paris Hilton's My New BFF. Jag tror att det är säsong 1 och jag undrar bara varför sverige är så sjukt efter. I USA går redan säsong 2 och hon har redan hunnit dumpa vinnaren av säsong 1 som var Brittany Flickinger.
Sorry om jag avslöjade vinnaren men det finns att läsa överallt på nätet så det var inte direkt ett stort avslöjande.
För övrigt tycker jag att programmet är ganska underhållande men sjukt töntigt koncept.Hemma

Jag har precis kommit hem efter myskväll hos Natacha och jag tror inte att man kan vara tröttare än jag är just nu.

Resan gick bra med en massa skrikande barn och mycket turbulens på första flighten. Innan har jag inte varit rädd för turbulens, det har nästan varit lite skönt men nu var jag livrädd efter att det där planet i Atlanten gått i tusen bitar pga turbulens. Jag tänkte bara händer det så händer det, vad ska jag göra?

Andra flighten var lyx, jag fick 2 säten för mig själv och sov som en bebis hela vägen.
När jag kom till Arlanda så hade ett plan från Iran landat samtidigt. Eftersom vårat plan var ganska tomt så försvann svenskarna snabbt. När jag kom ut o väntade på  Nati och Dhani så var det fullt med iranier överallt, inte en enda svensk i sikte så jag undrade lite om jag hade hamnat i rätt land. Jag har absolut ingenting emot iranier så missuppfatta mig inte men kommer men till sverige så förväntar man sig att se en svensk i allafall. Så dom första svenskarna jag såg var Nati och Dhani.

Sen blev det hem en snabbis, duscha snabbt och byta kläder innan dom kom och hämtade mig igen.
Dhani skulle ut på landet så jag och Nati hade myskväll. Hon lagade jättegod mat med quorn kykling o grejer och självklart åt vi en massa svensk lösgodis... mmmm mums!!!

Jag somnade i soffan direkt efter maten och sen när jag blev pigg så blev hon trött. Jetlag är förbannad jävligt asså.
Jag gick hem innan jag somnade igen och nu är jag så trött att jag inte riktigt vet vad jag skriver.


Sweden here I come

Nu drar jag!
Vi ses i Sverige!

Jag = Einstein

Ibland skulle jag vilja jämföra mig med Einstein. Av någon konstig anledning föddes jag till ett tekniskt geni.
Jag nämnde för ett litet tag sen att jag hade tagit sönder min externa hårddisk. Det första jag gjorde var att skruva isär den och hitta felet. Jag misstänkte att jag hade hittat felet och beställde en likadan hårddisk på nätet. När den anlände skruvade jag isär den också och tog loss en bit från den nya och satte på den gamla och taaaadddaaaaa..... den funkade!!!
Tror ni att jag blev glad då eller?
Jag tror att jag har det där tekniska i blodet, jag kanske har valt fel inriktning i livet... hm!!!
Midsommar på flyget

Glad midsommar mina vänner!!
Vad ska ni hitta på för kul?
Själv ska jag sitta på ett flyg hela dan, jippi!
Jag har gjort det till en vana nu att flyga på midsommar. Förra året flög jag också hem på midsommar men då åkte jag med Tila så då var det inte lika tråkigt.
Den här gången är jag ensam :( och rädd :(
Jaja, jag överlever nog, jag får träffa min siamesiska tvilling när jag landar... Hon är så gullig och hämtar mig :)
Snällare människor än Nati och Dhani får man leta efter.Downtown, poolhäng och bajs på armen

Igår ljög jag i mitt inlägg om att jag njöt av sista shoppingen, IDAG njöt jag av sista shoppingen :) Det kliade i fingrarna för jag såg en jacka igår som jag gärna ville ha och jag var tvungen att åka och köpa den. Det var första gången jag var i downtown själv och det var ganska obehagligt, jag kände mig som en circusapa som alla stirrade på. Men jag köpte min jacka och gick snabbt därifrån.På väg till downtown stannade jag och skulle ta ut pengar, när jag klev ur bilen var det en uteliggare som frågade om växel och jag gjorde som jag brukar göra: låtsas att jag inte hör och går vidare. Men när jag kom tillbaka såg jag han där och han såg så snäll och oskyldig ut och jag hann tänka tusen tankar innan jag kom fram och bestämde mig för att ge han lite pengar.
Jag visste att mitt samvete inte skulle klara av om jag bara gick förbi han igen utan att ge han pengar...

Efter downtown drog jag till vår gamla pool och hängde där ett tag och jobbade en sista gång på brännan och det gjorde jag bra för nu ser jag ut som en grillad kyckling med en rosa nyans....När jag låg där i min lugna harmoni så kollade jag ner på min arm och då får jag syn på nåt gulaktigt stänk.....sniff sniff.... ewww... FÅGELBAJS!!!  Då har jag legat där hela tiden med en fågelbajs på armen....fräsch tjej!  Men jag har hört att det betyder tur när fåglar bajsar på en så jag lät den vara kvar och såg det som en lyckoklick...... haha.. skojar, jag tog bort den.

Sen när jag kom hem så packade jag och städade och sen satte jag mig och pimpade lite kläder. Jag älskar nitar så jag pimpade en gina tricot tröja och en gammal H&M trasa med nitar.

Imon åker jag hem!!! Can't wait!!

Typiskt!!!

Det är så typiskt. Så fort man lämnar L.A så kommer det fina vädret. I helgen ska det börja bli uppåt 90 F vilket innebär 32 C.
Jaja, jag hoppas jag tar med solen till Sverige..


September på stranden

hahahaha, jag hittade denna bilden på aftonbladet. Daniel då.....haha....söt!


Sista shoppingen

Idag fick jag njuta en sista gång av shoppingen i L.A.
Först så åkte jag till en beauty supply för mörkhyade människor för att köpa lite grejer.
Sist gång jag var där så köpte jag en mirakelkur för håret som är den bästa jag nånsin provat så jag köpte en till sån fast till min mamma.  Den är från Dr. Miracle's och gör verkligen mirakel för håret, man känner hur den verkar när man har den i håret, det är lite av en skön svidande känsla. Den luktar inte fantastiskt men den funkar väldigt bra.
Sen köpte jag Skin Bleach (hud blekning). Jag fick tipset av en vän och tänkte att jag skulle prova. Man kan använda den till att bleka diverse saker på sin kropp, vad du ska bleka får fantasin avgöra :)
Efter mitt besök där åkte jag till Downtown och mötte upp Kim som jag inte har sett på länge. Jag kunde ha valt en bättre dag att åka ner dit än den dagen Lakers har sin seger parad. Motorvägen var som en parkeringsplats. Men jag kom fram till slut och vi gick runt där en stund och jag hittade massa fina saker. Jag älskar att shoppa downtown :)

Lakers parad

Jag tänkte dra ner till Downtown idag med Kim men jag ser på tvn att dom håller på med Lakers paraden där nere så jag undrar om man kommer kunna ta sig fram. Sjuuuuukt mycket fok!  Man kanske borde vänta lite....


Fucked for life

Har ni sett den här stackars tjejen som har fått hela ansiktet tatuerat?
Hon påstår att hon sa till tatueraren att hon ville ha 3 små stjärnor i ansiktet och sen hade hon somnat och vaknat upp med stjärnor i hela ansiktet. Och nu stämmer hon honom för att han har fuckat upp henne för alltid.
Jag tycker att hela den grejen är jävligt skum.. först och främst Varför vill man ha tatueringar i ansiktet för?
Sen, Hur FAN kan man somna när man blir tatuerad? Jag har tatuerat mig flera gånger och jag har aldrig ens varit nära på att somna inte ens om jag skulle ga tagit sömntabletter. Och att då bli tatuerad i ansiktet som jag kan tänka mig gör ondare än nått annat plus att du har en stor hand som håller på och torkar och trycker och flera nålar som sticker dig i ansiktet, kan nån förklara hur man kan somna då?
Antingen var hon på droger eller har hon ingen känsel i ansiktet. Jävligt skum grej,
Jag tror att när hon kom hem och hennes pappa och pojkvän fick se det så blev dom fly förbannade och då kom hon upp med denna storyn och nu finns det ingen återvändo. (det stog något om nån pappa och pojkvän i en intervju så det är inget jag hittar på)
IDIOT säger jag bara!!!Natis efterrätt

Ikväll gjorde jag Natis efterrätt. Eftersom jag har gottat mig i saker hela dan och bara njutit av livet så tyckte att att det passade bra att göra Natis efterrätt.
För er som inte vet sen innan så består den av Jordgubbar och vit choklad i ugnen och till det åt jag Turtle trail vegan glass..mmmm....
Det var inte lika gott som när hon gjorde det och inte lika gott att äta själv men det var inga problem att få ner den.
Jag saknar mina adoptivföräldar :( Snart är vi återförenade igen....wiiippppiii!

Ser ni bikinimärkena? Det är från idag:) Dom kanske inte är så snygga men jag fick lite färg,,yaaay...

Perez Hilton

Finns den någon mer aktiv bloggare än Perez Hilton? Alla svenska bloggare kan slänga sig i väggen för den här killen bloggar utan gränser. Han uppdaterar säkert 30 gånger dagligen och han har alltid små collage, massa bilder och länkar.
Man kan undra hur mycket tid han lägger ner på sin blogg dagligen eller har han kanske anställda som bloggar åt han?
Skulle jag tjäna så mycket som han tjänar på sin blogg så kanske jag också skulle lägga in 30 inlägg om dan.
Ja jag vet inte men han är iallafall en väldigt framgångsrik bloggare.
Om ni har missat hans blogg så kan ni läsa den här perezhilton.com
Livet är underbart

Igår hade jag en dålig dag. Det var dåligt väder, jag var arg, ensam och allmänt nere. Men idag vaknade jag av att fåglarna kvittrade och solen sken in genom persiennerna. Jag kände mig väldigt glad och mer avslappnad än jag gjort på länge. Idag är en sån dag då jag bara vill njuta av livet. Direkt efter frukosten gick jag ner till poolen för att få lite solbränna innan jag åker hem. Jag bor i Californien och är säkert blekare än alla svenskar tillsammans och det funkar ju inte.
Efter det åkte jag och köpte sushi och då passade jag på att köpa glass och choklad...mmm.... kan det bli bättre?
Livet är underbart!!Transformers: Revenge of the Fallen

I sommar kommer Transformers: Revenge of the Fallen ut på bio. Är det någon mer än jag som är peppad på att se den?
Ettan såg jag på ett flygplan men den här måste jag se på bio annars förlorar den hela poängen.
Den kommer ut i USA den 24e Juni men är det någon som vet när den släpps i Sverige?
Den här filmen måste ses och inte nog med att det kommer va en grym film, Megan Fox är ju så sjukt snygg.Kolla trailern


Tredje gången gillt

Ibland när jag köper solglasögon så kan dom hålla i flera år utan att få en repa men ibland så håller dom en dag och sen råkar jag sätta mig på dom eller tappa dom så dom går sönder. Så är fallet med mina vita solglasögon. Jag tog sönder första paret i min väska. Sen letade jag i all evighet tills jag hittade dom i en affär och då var jag världens lyckligaste. Lyckan höll i 4 dagar tills jag råkade sätta mig på dom. Sen trodde jag att det var kört, att jag aldrig mer skulle hitta den modellen. MEN idag gick jag in i en affär och längst in i affären ser jag mina glasögon, jippppiii, det var lycka på hög nivå...
Nu får vi se hur länge jag kan ha dom den här gången.


Jag är livrädd

Idag insåg jag att jag är livrädd för att flyga hem. Jag har aldrig varit flygrädd innan men efter det här årets flygkatastrofer så har jag fått en sjuk rädsla för att flyga. Jag kollade på min biljett ifall jag ska flyga med ett sånt plan som störtade i Atlanten men det var det inte. Egentligen spelar det ingen roll men det kändes lite tryggare. Att jag flyger ensam gör det hela lite jobbigare, då har man ingen man kan prata med som kan lugna ner en. Jag ska ta sömntabletter så fort jag sätter mig på min plats och somna innan vi lyfter. Sen hoppas jag att jag kan sova tills vi landar. Om ni har några tips på vad man ska göra för att inte vara så rädd så får ni gärna säga till... eftersom jag aldrig har varit flygrädd innan så är jag ny inom området.
Rise Against

Bra band, bra låtar!!!! Daniel fick förfrågan att spela i bandet för några år sen men han var upptagen med annat då och var tvungen att tacka nej.......
Vi var på deras konsert på the Palladium förra året... och vi ska förhoppningsvis se dom i Göteborg i sommar... yaayyy...


Rebellious Couture

För er som har missat att jag har ett eget klädmärke klicka på bilderna nedan för att komma till shoppen och kolla in Rebellious Couture.
Supporta gärna mig och köp nått fint :) Jag behöver all support jag kan få. Om du har köpt något, skicka gärna en bild som jag kan lägga upp i bloggen och på Rebellious Coutures sida. Min mail är emiliacarpinisan@gmail.com

Jag tänkte även kanske ha en liten tävling där man kan vinna något från Rebellious Couture, vad tror ni om det?
Daniel


Jenny Matsson, Jessica & Jag


Lindsey Brayke


Vains of Jenna


The 69 Eyes


Natacha Peyre

Ensam

Nu har alla åkt ifrån mig :(
Daniel åkte på turne idag med September och han kommer jag inte träffa förrän han kommer till Stockholm den 22a.
Nati och Dhani åkte hem till Sverige idag och jag är kvar ensam :(
Jag har lite saker kvar att ta hand om innan jag åker, sen är det min tur att lämna L.A för sommaren. Saknar det redan.
Det dåliga vädret i sverige känns inte så upplyftande men jag kommer göra en massa roliga saker så det kommer nog väga upp.WESC fest

Idag var jag och Daniel på en WESC fest i Santa Monica. Greger som äger WESC hade ett poolparty på Shangri-LA hotel.
Vi kom dit ganska sent, mitt i Anine Bings uppträdade som var ganska bra. Vi träffade Alexander Skarsgård, Mats, Greger och lite annat folk. Eftersom vi kom typ i slutet så blev det ett kort besök på festen.


Efteråt drog vi och åt vegan pizza.

När vi kom hem träffade vi Nati och Dhani i garaget som skulle flytta fisken igen. Natacha hade spänt fast fisken så fint med säkerhetsbältet.Flytten

Idag har vi flyttat ut hela lägenheten. Det var jag och Natacha och våra stora muskler. Sen var det Daniel, Dhani och Toby som hoppade in lite ibland och var där mest för dekorationens skull.j
Dom sista dagarna här nu så våldgästar vi Dhani och Nati. Världens gulligaste är dom som har hjälp oss så mycket nu med flytten.

Nu har vi myskväll med godis och chips och karamell popcorn och ska kolla på film.


Min dag i bilder

Efter skolan idag (min sista dag. yaaay) så mötte jag upp Daniel på Real Food Daily som är min favorit restaurang


efter det så åkte vi till Niketown på Rodeo Dr och köpte skor till Daniel.
Han tänkte att han skulle visa mig hur jag ser utPå vägen hem åkte vi förbi Jimmy Kimmel som var i full gång med att filma...och sen har vi NÄSTAN avslutat vår packningNati och Dhani... om ni ser det här....snälla kom vid 9 ändå. Det är inte så farligt som det ser ut. Och vi behöver er hjälp:)

Mindre i huvudet

Idag avslutade jag två till av mina kurser. Igår avslutade jag min accounting och imon är det min sista fotoklass.
Jag är världens lyckligaste. Nu har jag några saker mindre att tänka på.
Efter skolan mötte jag upp Dhani och Natacha på TOI och hade djupa konversationer om livet.

Nu är det läggdax för imon ska vi upp tidigt och leta efter ett förråd att hyra.
Hoppet är tillbaka

Hoppet om att Sverige ska ta sig till VM är tillbaka. Jag tror ändå att chanserna är små men än är dom inte ute.
Om dom kommer till VM så kommer vi åka till Sydafrika om dom inte kommer med så kommer jag inte ens titta.

Arg utan gränser

Jag HATAR externa hårddiskar. Förra året tog jag sönder en för att den åkte i golvet. Alla mina modellbilder och bilder från innan jag flyttade till L.A försvann. Det kostar flera tusen dollar att få tillbaka informationen på den så jag har skjutit på att fixa den.  Jag trodde att jag hade lärt mig en läxa och backade upp det mesta på DVDs men i slutet tänkte jag att det är klart att den inte går sönder så jag brydde mig inte. Jag la den fint i en låda och lät den vara där. Idag skulle jag ta upp den och packa ner den för flytten och då har hårddisk helvetet gått sönder. Det var en liten grej där inne som hade lossnat och det funkar inte att koppla in den till datorn. Jag är såååå förbannad. Varför har jag sån otur med hårddiskar för? Det är väl meningen att dom ska hålla för att backa upp information från datorn. Hur fan kan dom gå sönder i en låda då?
Jag ska åka till Best buy och se om jag kan hitta en grej för att fixa den.....
JAG ÄR SÅ ARG!!!!!!!! Det här förstörde min dag :(


Vill ha

Jag vill så gärna ha en liten tuss men jag får inte för Daniel. Kan nån snälla köpa en till mig för då har jag inget val än att tacka och ta emot:) Då kan Daniel inte säga nått, hehe.
Kan man hitta nått gulligare än dom här hundarna? Jag tror inte det... 
Busy busy busy

Idag blir det bara att springa o göra ärenden hela dan. Har precis varit o köpt en resväska och lite grejer på Target som jag ska ha med till Sverige. Och snart ska jag hämta Natacha och åka till posten och Fedex och lite annat sånt.
Sen måste vi sätta oss och jobba en stund.


The Hangover

Det här filmen var nog årets bästa komedi. Man skrattar konstant genom hela filmen, så sjuuuukt rolig!
Gå o se den!!!
Bio

Idag vaknade jag och Daniel så sjukt sent. Egentligen skulle vi ha följt med Nati och Dhani till söndags marknaden men vi hann inte eftersom vi vaknade vid 1 tiden. Vi stannade hemma och fixade med allt som måste göras. Vi gick oxå och kollade på en lägenhet. Det är samma ägare som våran byggnad så jag gillade byggnaden jättemycket men lägenheten var bara okej.
Vi kommer nog inte veta vart vi ska flytta förrän vi kommer tillbaka från Sverige.

Nu ska vi på bio med Nati och Dhani. Vi ska se The Hangover....

Mina läppar

Jag får väldigt ofta frågan om jag har förstorat mina läppar. Svaret på den frågan är: Nej!
Mina läppar är ganska stora naturligt och jag är väldigt nöjd med dom så jag skulle nog inte vilja göra dom större heller med sprutor och sånt.Ibland använder jag en läppmask från Too Faced som ska göra läpparna mjuka, ta bort läpprynkor och göra dom lite fylligare.
Men det är bara en tillfällig grej så ingenting som förändrar fylligheten i långa loppet. Men den här masken är faktiskt fruktansvärt bra för att få fina läppar.

Lördag hela dagen

Efter den dåliga insatsen av Sverige i fotbollen drog vi ner till stranden för att lugna våra nerver. Det var jag, Daniel, Mats och Mats kompis Amalle. Vi köpte en islatte på starbucks och tog en liten beachpromenad. Det var så himla skönt och jag blir alltid så lycklig när jag kommer till stranden.Daniel var lyckligast av alla....och jag var upptagen med att ta kort på mig själv.....Efter det drog vi hem och jag drog direkt ut och gjorde Runyon med Natacha. Här i Hollywood var vädret sämre men det är alltid skönare att träna när inte solen steker. Under tiden som vi tränade fick vi reda på att vi skulle ha ett möte på kvällen ang. vårt projekt. Detta var det viktigaste mötet som vi hade väntat på länge. Så vi drog hem och laddade och fixade oss och sen drog vi dit.Mötet gick väldigt väldigt bra, den här personen gillade vårt projekt och vi fick en liten uppgift att göra tills vi ska träffa dom allra viktigaste människorna. Jag är så himla peppad :)  Håll tummarna för oss :)

Nu är klockan 2 på natten och vi håller på att packa.... vi har packat halva kvällen och det börjar faktiskt likna nått. Man börjar se ett slut på det hela....

Man blir väldigt trött av att packa....


men jag fick inte vila för Daniel behövde uppmärksamhet och ville ta ett kort......Fotboll, huh? Vad är det?

Asså seröst, hur dåliga är sverige på fotboll egentligen? Jag har alltid av någon konstig anledning fått för mig att sverige har ett bra landslag men det finns ju ingenting bra alls med dom förutom Zlatan. Och man kan ju inte bygga ett fotbollslag runt en spelare. Jag tycker synd om Zlatan, som är en av världens bästa fotbolls spelare, att han spelar i ett så dåligt landslag. Hoppas att han byter nation för Sverige förtjänar inte honom.
 

Heja Sverige

Nu ska vi dra till Santa Monica och kolla på fotboll.... Sverige-Danmark.
Woohoo... heja Sverige...


Crossing over

Ikväll fick vi ännu en gång bekräftat hur fucked up det amerikanska systemet är.
Jag och Daniel såg filmen 'Crossing Over' som handlar om immigration och att vara i USA olagligt.
Väldigt bra film men man blir arg över att det ska vara så jävla omständigt att vara i det här landet.


Frukost på M

Idag vaknade jag tidigt för att hämta min baby på flygplatsen. Jättekul att han är hemma, yyaaay...
Vi åkte direkt till MCafe och åt frukost och mötte även upp Toby där. Vi ska börja packa idag och gå o kolla på en lägenhet.
God natt

Nähe, nu har jag hållt på o rört till i bloggen igen. Jag kan inte bestämma mig för hur jag vill att det ska se ut så räkna med fler ändringar den närmsta tiden.
Nu är jag såhär trött o ska sova:


Daniel kommer hem

Imon kommer Daniel hem, yaaaay:) Han har varit borta liiiite för länge nu.
Det tråkiga är att vi bara har en vecka tillsammans nu for sen ska han på turne och under tiden kommer jag åka till Sverige :(
Och hela denna veckan ska vi bara ägna åt att packa och flytta ur allt.
Jag kollade på en lägenhet idag i en byggnad nära oss som såg fin ut men lägenheten var jätte rutten. Väldigt lite garderober och ganska ofräsht! Det är otroligt hur dom kan få det att se så fint utifrån. Poolen var också ganska otrevlig.... såg övergiven ut typ.

Jag ringde en annan byggnad som både jag o Daniel är pepp på och vi ska förhoppningsvis kolla in den imon.

Jävla idioter

aaaarrggghhhh.... jag är så arg!!! Jag fick en jävla parkerings bot idag. MEN det var inte mitt fel.
Jag kom till skolan och parkerade vid en automatgrej som jag brukar göra. Sen skulle jag lägga i pengar men den var typ full så det gick inte i några pengar. Jag vet att dom ger böter så fort man inte betalar för parkeringen och jag hade inte tid att flytta på mig för jag var redan 30 min sen. Dessutom är det pain in the ass att hitta parkering på skolan. Iallafall så ringde jag numret på maskinen för att anmäla att den var sönder. Ingen svarade så jag lämnade ett fint meddelande.
Sen såg jag en parkeringsvakt och gick till honom och berättade läget. Han var supergullig och frågade vilken min bil var och att ska skulle sätta en note så jag inte skulle få böter.
När jag kommer tillbaka från min lektion så sitter det en bot på rutan. Den jävla idioten lämnade ingen note utan han gav mig böter. Hur dum i huvudet kan man va? Det där är jävligt dålig karma och han kommer få för att han jävlades med mig.
Jag försökte leta upp han men han var spårlöst försvunnen. Nästa gång jag ser han.... då jävlar!!!!
Jag tänker iallafall överklaga för det där är inte okej......
Amerikaner asså, bara ute efter att tjäna pengar!!!!
Fuck Off

Min och Daniels vän har ett klädmärke som heter Fuck Off Clothing och gör as coola grejer som det står Fuck Off på.
Det är attityd på hög nivå, haha. Jag har nästan hela collectionen och tycker att det är hur gulligt som helst. Även tjejerna i Girls Next door har deras dressar.
Idag hade jag på mig ett par trosor som det står Fuck Off på rumpan, hur söta är inte dom?


Natis efterrätt

Ikväll gjorde natacha världens godaste efterrätt. Hon la jordgubbar i en ugnsform, la vit choklad över (bitar) och la in det i ugnen tills den vita chokladen fick lite färg. Sen la vi det i en skål och åt det med vaniljglass....mmm helt fantastiskt var det.


Finals....huh??!!!

Idag kom jag till min webdesign klass och det jag får höra är 'Jaha, idag ska jag blablabla och sen ska vi göra the final exam' what??
Va fan jag trodde det var nästa vecka, jävla skit!!!!! jaja, får göra det bästa av situationen...jag gjorde provet, kände mig rätt säker på mina svar och var först ut. Ska bli spännande att se hur det går, men det kändes rätt ok.
Sen kom min nästa lektion och det första läraren säger 'Ni får 5 min på er att kolla igenom era anteckningar innan provet' Vilka anteckningar, huh? Jag öppnade mitt block och hittade 3 ord på en sida...oops! Jag frågade hon som satt brevid mig om hon hade pluggat 'Yes I did' och då frågade jag henne 'how?' och lät som den största idioten på jorden ' ooh, I had all my notes' så visade hon sidor fulla med text... oj oj oj...
Nu är jag fucked tänkte jag .... tappade en penna på golvet som jag skulle ta upp och slog huvudet i bänken så jag fick en bula.... yaay... vilken dag:)
Iallafall gjorde jag provet.... först blev jag chockad av frågorna men fick jag konsentrera mig lite så fick jag fram svar på allt. Sen rättade vi provet i klassen och gissa hur det gick??? ALLA RÄTT!!!!! Hon jämte som hade pluggat så himla mycket fick bara 75% rätt.. Seriöst.... hur intelligent är jag? Lite för intelligent för mitt eget bästa ibland... hahahhaa
Den här bilden tog jag när jag satt i bilen och väntade in min klass.... det regnade idag vilket jag tyckte var jättemysigt :)Nu är jag hemma och ska snart till mina adoptivföräldrar :)

Myskväll varje kväll

Sen nästan en vecka tillbaka så har Daniel varit i NYC. Han spelade där i lördags med ett band som heter BOLD på Superbowl of Hardcore. Sen ska han vara kvar där till på fredag för han har andra jobb att göra.Så nu när han har varit iväg har jag nästan flyttat in hos Nati och Dhani. Varje kväll har vi haft myskväll med mat och godis och film. Ikväll hade vi det också efter att jag och Nati hade gått i Runyon och ätit en Pinkberry :)
Vi lagade massa god mat och kollade på film. Vi är som en stor familj och jag har blivit deras adoptivbarn, haha.


Lägenhets letande

Idag ska jag och Nati ut o kolla lägenhet till mig o Daniel, vi ska kolla här på gatan om vi hittar nått fint. Vi vill bo kvar i samma område och jag vill inte flytta för långt bort från min siamesiska tvilling, haha.


Melrose

Idag har jag och Natacha haft en hel dag på Melrose. Vi åkte dit för att kolla lite i affärer. Melrose har en helt egen stil så det är alltid kul att kolla i affärer där. Dessutom finns det många vintage butiker som man kan fynda i. Vi hittade en ny idag som hade väldigt fina, billiga saker, kommer inte ihåg namnet på den dock.
Sen introducerade Natacha mig till Johnny Rockets. Dom hade faktiskt veggie burgare där och den var ganska god. Jag föredrar Astro Burger men Johnny funkar också om det inte finns nått att välja på.Efter vår runda på Melrose drog vi till Ralphs och köpte lite grejer, det var nån som tog min påse med frukt så han som jobbade med att packa saker fick jaga han ute på parkeringen, haha. Sen drog vi hem till mig och kollade i en bok med bara bröst. Det är väldigt facinerande att kolla hur många olika sorters bröst det finns och hur silikon bröst såg ut på 50 talet.
När vi hade bläddrat igenom 200 sidor med bröst drog vi hem till Nati och kollade på Wanted med Angelina Jolie, väldigt bra film faktiskt. Vi åt jordgubbar med mjölk och japansk godis från igår... mysigt !!!

Sjukvården i USA

Ett av dom största problemen som USA dealar med är sjukvården. Alla säger jämt vilka dåliga villkor och rättigheter man har till sjukvård i usa. Försäkringarna är jätte dyra och oftast väldigt dåliga villkor. Jag tror inte att man förstår riktigt vad man menar med det förrän man får uppleva det själv. För ungefär 2 år sen blev jag akut sjuk i usa när jag var här som turist, jag hade min svenska reseförsäkring och tog in på ett privat litet sjukhus nånstans på väg till San Fransisco. Det enda man behövde göra då var att ringa till försäkringen i sverige och få ett godkännande sen var allt klart. Det enda du fick hem efter sjukhusbesöket var ett kvitto. Hur smidigt som helst, tack Sverige för det!
Sen jag började plugga här så har jag en amerikansk försäkring som skolan tvingar på en. Självklart räknar man med att den ska vara anpassad efter internationella studenter och vår ekonomi och man räknar med att vara i trygga händer.
Förra året i september blev jag akut sjuk och fick åka in till akuten, jag visste att man måste välja ett sjukhus som ingår i deras program och jag försökte ta reda på vart jag kunde gå för att inte åka på en nit och bli skuldsatt för livet. Detta var mitt i natten och så klart gick det inte att få tag i nån på försäkringen så jag fick ta en chansning och åka till närmaste sjukhuset som var Cedars Sinai som är ett av världens bästa sjukhus. Jag hade inre blödningar och höll på att dö så jag behövde behandling så fort som möjligt. Fastän jag var döende så visste jag att det var viktigt att fixa försäkringen. Jag togs in på sjukhuset, opererades m.m och trodde att allt var klart med försäkringen för annars skulle dom inte ha tagit in mig.
Sen gick tiden, några veckor gick tills jag fick hem första räkningen 60 000 dollar, WHAT??? Jag trodde att det var skämt. Bara operationen hade kostat 34 000 och sen var resten en massa små saker. Varenda piller dom hade gett mig stod med på räkningen. Om dom bara hade rört vid mig så stod det med på räkningen, dom tog verkligen betalt för ALLT!!!
Men det var inte allt, allt eftersom tiden gick så började det komma mer och mer räkningar. Från olika ställen och olika belopp. Jag sket i allt för att jag trodde att försäkringen skulle sköta det. Men sen får jag hem en räkning på allt försäkringen har betalat och hur mycket som är kvar. Då visar det sig att det är 11 000 dollar kvar på räkningen, vem hade dom tänkt sig skulle betala för det? Jo jag så klart. Men dom försöker smyga på mig räkningarna utan att jag ska märka det. Jag får små räkningar varje vecka som det står final notice på och att jag ska betala och det är för alla möjliga konstiga saker som dom skickar räkningar för. Sen en dag så hade det dragits pengar från mitt konto utan att jag visste om det eller vad det var för.
Då blev jag riktigt arg och såg till att dom satte in pengarna sen ringde jag runt till alla och sa att jag inte tänkte betala för räkningarna. Och till slut ringde jag och skällde på försäkringen. Dom kommer med alla möjliga bortförklaringar för att jag ska betala och varför dom inte är skyldiga till att betala m.m. Men sen visar det sig att det är inte är dom som betalar utan dom är bara en mellanhand och dom ska betalar går inte att få tag på överhuvudtaget. Så man står där som en idiot och fortfarande inte förstår vad fan man ska göra med en massa räkningar efter sig.
Det är såna saker som gör att folk blir skuldsatta för livet och varför amerikanska systemet är fucked up.
Jag ger mig inte i första taget och jag kommer inte ge upp förrän jag har fått rätt.
Jag rekommenderar att ha en svensk försäkring när man kommer till USA för blir man sjuk här så får man problem sen.


Japan för en dag

Idag har jag och Nati haft en mysig japansk söndag. Vi åkte till Japanese town för att hon skulle tvinga på mig något som heter Bobba, det är typ mjölk te med slem bollar i. Det var en intressant upplevelse måste jag säga, det var lite som när man åt sushi första gången, det var äckel gott, sen lär man sig att äta/dricka det.

Vi var också i en japansk mat affär och köpte japansk godis. Efter detta ville vi vara mer japaner så vi åkte till Sushi Mac och jag fick äta min favvo sushi.

Sen på kvällen var vi bara hemma hos dom och flummade runt på internet och gjorde photoshootet som jag la upp tidigare.
Och så åt vi japansk godis :)

Vi ser ut som 2 smurfar. haha..Photoshoot

Såhär kan det se ut en söndags kväll när man är uttråkad...
Blogg listad på Bloggtoppen.se
  • Follow Emilia Carpinisan
  • RSS 2.0